De pe red carpet, pe terenul de tenis! Victorie importantă pentru Lorena Sârbu la sfârșit de an!

Publicat: 25 dec. 2021, 09:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce a făcut soțul ei și cât de încântată este celebra româncă, designerul vedetelor de la Hollywood! 

Imagini altfel cu Lorena Sârbu!

Lorena Sârbu se bucură de un sfârșit de an plin, încununat cu succese pe bandă rulantă din partea academiei de tenis pe care a deschis-o în America, împreună cu soțul ei. Cei doi au investit mult în acest domeniu al sportului alb, aceasta find pasiunea omului de afaceri.

„Terminăm anul cu proiecte frumoase și rezultate pe măsură în ceea ce privește academia noastră de tenis! Soțul meu, Toby Crabel s-a bucurat de un real succes cu turneul „grass court” sponsorizat de el la Mission Hills Country Club din Palm Springs. Toby a făcut un turneu organizat pentru divizia de seniori, iar copiii au ajutat și ei și totul a ieșit minunat. Andrei Crabel, fiul nostru, s-a implicat și și-au adus aportul și ceilalți jucători tineri de la noi din academie, Manuel Pena Lopez și Corrado Summaria, din Italia. Suntem încântați că putem face performanță la acest nivel în tenis, iar antrenorul nostru, Brian Dabul, și-a adus aportul la această victorie și abia așteptăm următoarele turnee de tenis.Între

timp eu mă concentrez și pentru colecția nouă pe care urmează să o lansez pentru 2022 și pregătesc noi proiecte cu care sper să va surprind”, a declarat Lorena Sârbu.

Andrei Crabel, fiul Lorenei Sârbu și al omului de afaecri american Toby Crabel, își construiește un nume frumos în lumea tenisului și câștigă concurs după concurs! Adolescentul a făcut figură bună la Turneul de Master Series de la Indian Wells 2021,  BNP Paribas Open!

Lorena Sârbu, clienta doctorului care are grijă de pielea și frumusețea lui Beyonce și Kim Kardashian

Lorena Sârbu arată senzațional! Nici nu se putea altfel! Românca este cel mai cunoscut designer al nostru la Hollywood. Și pentru că trăiește printre celebrități, Lorena Sârbu are grijă de ea cum știe mai bine și este clienta celebrului Doctor Lancer atunci când vine vorba de întreținere și înfrumusețare!

„Pentru rutina mea de beauty folosesc  gama Dr. Lancer. Doctor Lancer este prietenul meu și are cele mai bune și căutate produse de beauty din Los Angeles!”, mărturisește Lorena Sârbu.

Doctor Harold Lancer este preferatul vedetelor de la Hollywood, are dese apariții în emisiunea celebrului, de altfel DR.Oz, dar și în multe show-uri din America.  Acesta nu este doar dermatologul vedetelor de la Hollywood  și renumit pentru produsele și tratamentele sale anti-aging ci și prietenul lor. I-au trecut pragul nume mari din America precum Kim Kardashian, Victoria Beckham, Beyonce, Chloe Grace Moretz și multe alte vedete de top.  Doctor Harold Lancer are o clientelă bogată, cu peste 40.000 de pacienți din întreaga lume.

Lorena Sârbu este celebră în lumea modei din cetatea filmului și nu numai. Ea este cea care a creat nenumărate vestimentații de redcarpet și a îmbrăcat celebrități la Oscaruri, Emmy Awards, și nu numai, revine în forță și în lumea tenisului. Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra, Olga Kurylenko sunt doar câteva dintre starurile care i-au îmbrăcat ținutele!

Publicat: 25 dec. 2021, 09:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×