Animale ARSE de incendiile din California! Zeci de suflete nevinovate sunt tratate acum de rani. Imaginile iti rup sufletul!

Publicat: 13 nov. 2018, 18:01 Autor: D. C. Life

Incendiile din California care au cuprins America zilele acestea au ars totul in calea lor, de la case, copaci, pana la animale lipsite de aparare.

Dailymail.co.uk a publicat o serie de imagini cu animale arse de incendiile din California. Pozele sunt horror, de-a dreptul! Sute de animale au fost salvate dupa incendiile recente. Nu se stie numarul exact de animale de companie care au murit in urma focului care a mistuit totul in calea sa.

Unele animale din natura au reusit sa fuga, sa se salveze, altele au fost ranite. Imaginile sunt dezolante… Pisici, iepuri, caini, porci si alte vietati au fost ranite grav. Oamenii s-au mobilizat si au format centre pentru ingrijirea bietelor animale.

Animale ARSE de incendiile din California

Animale ARSE de incendiile din CaliforniaOamenii care au fugit din calea incendiilor si-au lasat animalele in urma. Unii au salvat ce au putut, altii le-au eliberat in speranta ca se vor salva singure. Fermierii au fost cei mai neputinciosi in acest caz tragic.

Animale ARSE de incendiile din CaliforniaPeste 7.100 de case si cladiri au fost arse de incendiile din California. Este cel mai mortal si distructiv incendiu care a avut loc pana acum in aceasta zona. Numarul animalelor afectate de incendiu a crescut de joi si pana in prezent.

Animale ARSE de incendiile din CaliforniaAnimalele au fost tratate pe loc si apoi transportate la diverse adapostul pentru animale. Vedetele din America au donat sume uriase de bani pentru a ajuta tratarea lor. Dupa ce se vor face bine, animalele vor fi scoase la adoptie, cel mai probabil.

Animale ARSE de incendiile din California

Publicat: 13 nov. 2018, 18:01 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×