Batrana asta vinde legume pe Facebook. Afacerea ei prospera de cand e pe internet. Unde o gasesti!

Publicat: 13 Nov. 2018, 16:48 Life

Elena Dima, o femeie în vârstă de 67 de ani din localitatea dâmboviţeană Băleni, s-a încăpăţânat să fie în pas cu vremurile.

Batrana asta vinde legume pe Facebook dupa ce si-a facut o pagina de afaceri. Elena Dima a ajuns celebra prin pietele din zona ei. Pagina ei se numeste La Lenuta din Baleni si acolo isi promoveaza cultura de legume.

Femeia sustine ca reclama este cea care a ajutat-o sa prospere in afaceri. Aceasta are si un site unde isi face reclama. Batrana nu se pricepe la tehnologie, dar primeste ajutor de la copiii ei, 6 la numar, si de la nepoti. In plus, tot ei sunt cei care o ajuta cu munca in solarii.

Batrana asta vinde legume pe Facebook!

Elena Dima si familia ei au pornit afacerea in urma cu 3 ani. Au fost dati afara dintr-o piata din Ploiesti si au ramas cu marfa in strada. Asa le-a venit idea de a isi face o pagina de afaceri pe Facebook.

„Am nimerit într-o parcare, uitaţi de lume. Pentru că eram disperaţi şi nu ştiam unde să ne vindem marfa, am decis să ne facem promovare pe internet, să afle lumea de noi şi să vină să cumpere legume direct de la noi. Mama mea a îmbrăţişat imediat ideea şi am făcut o pagina de Facebook. Avem peste 2.000 de următoritori şi lumea deja ştie de Lenuţa din Băleni şi ne caută la Ploieşti, acolo unde vindem mereu. Noi, copiii, îi administrăm pagina, dar înainte de orice postare ne consultăm, ne punem de acord”, spune Mirela Zorilă, fata sa, conform adevarul.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Nov. 2018, 16:48 Life
Pe aceeași temă