Regizoarea Chris Simion-Mercurian a vorbit despre cancerul la san. A scos o carte despre lupta ei cu aceasta boala VIDEO

Publicat: 13 Nov. 2018, 14:47 News 3

Vedeta a vorbit pentru ELLE despre aceasta boala grea si nemiloasa care curma vietile a mii de femei, anual, in Romania.

Regizoarea Chris Simion-Mercurian a vorbit despre cancerul la san. Aceasta a publicat o carte numita ‘Care dintre noi’ in care a relatat lupta ei cu boala. Chris Simion-Mercurian a fost diagnosticata cu cancer la san in 2017. A făcut chimioterapie, radioterapie si nu s-a lăsat niciodată doborâtă.

Cu toate ca a trecut prin clipe cumplite, nu a renuntat la munca. A fost modalitatea prin care a facut fata cu boala. Si-a continuat viata ca si cand nimic nu s-a intamplat, dar nu si-a neglijat sanatatea.

„Acest diagnostic mi-a reamintit ce este esențial. Contează atitudinea. Să treacă firesc, normal, să nu facă din acest diagnostic o maladie de parcă ne-am întoarce cu nu știu câți ani în urmă. Pentru mine a fost bizar, iar în jurul meu oamenii se comportau timid, stângaci.

Toate lumea știe că avem celule active și inactive și că la un moment dat se poate dezvolta o tumoare care poate deveni malignă. Tratamentul de citostatice te duce la zero. Trăiești cu vulnerabilitatea asta toată viața. Experiența m-a modificat din toate pounctrele de vedere.

Nu sunt o învingătoare, ci m-am confruntat cu o situație limită, iar cei din jurul meu m-au ajutat să trec peste, să fac față. Acest diagnostic nu m-a făcut decât să revin la ce eram. Nu știu cum aș fi trecut prin experiența asta fără credință. Mi-am dat întâlnire cu Dumnezeu în perioada asta, mai des decât până acum”, a povestit actrița pentru Elle.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Nov. 2018, 14:47 News 3
Pe aceeași temă