Asta da noroc! Un tanar a gasit 95.000 de euro intr-un dulap vechi

Publicat: 13 Nov. 2018, 16:17 Life

Samuel Stanici a crezut ca viseaza atunci cand a gasit uriasa suma de bani in dulapul cumparat la mana a doua de pe internet.

Acesta a povestit pentru Adevarul experienta unica traita si ce a facut dupa aceea cu banii. Tanarul de 33 de ani din Timis este un muncitor in constructii in Belgia si are 4 copii.

Locuieste in satul Bichigi din Timis, iar intr-o zi s-a gandit sa cumpere un dulap de pe platforma Olx, iar modelul care i-a placut apartinea unui barbat din Arad.

Partea cea mai ciudata este ca barbatul a verificat dulapul, atat inainte cat si dupa ce l-a cumparat, si nu era nimic inauntru. Dar intr-o zi, unul din copii lui se jcua in dulap iar atunci a gasit o cutie metalica.

Atunci a avut un soc cand a descoperit ca acea cutie era plina de bancnote de 500 de euro, rezultand suma de 95.000 de euro.

„A fost un şoc mare. Când am văzut prima dată situaţia, nu ştiam ce se întâmplă. Prima dată am crezut că nu e real. După 10 minute mă întrebam dacă e realitate ce se întâmplă. Nu a fost uşor. Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Nov. 2018, 16:17 Life
Pe aceeași temă