Delia, declarații dure: „Nu datorez oamenilor de pe stradă mai mult decât un salut şi respect”

Publicat: 13 Nov. 2018, 14:32 News 3

Este iubită de mii de fani, este celebră, iar toata lumea crede că are o viață perfectă, de invidiat. Însă realitatea este puțin diferită.

Tocmai din cauza că este atât de cunoscută și nu poate face niciun pas fără a fi văzută/criticată, Delia consideră că a fi persoană publică reprezintă un disconfort.

„E un disconfort să fii o persoană cunoscută, e un disconfort şi pentru tine, şi pentru cei de lângă tine. Pentru că oamenii au senzaţia că odată ce eşti cunoscut eşti disponibil tuturor oricând, la orice oră.

Cred că eşti disponibil să fii bucuros, să cânţi şi ceva, eventual la orice oră din zi şi din noapte, să zâmbeşti, să fii ca o maimuţă dresată la circ. De multe ori oamenii nu gândesc mai mult decât ce-i interesează pe ei, şi anume o poză sau un autograf.

„Nu cred că trebuie să-ţi asumi asta. Trebuie să-ţi asumi rolul de mamă dacă eşti mamă, eu în meseria mea îmi asum rolul de artist pe scenă, nu viaţa mea de zi cu zi. Nu datorez oamenilor de pe stradă mai mult decât un salut şi respect.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Nov. 2018, 14:32 News 3
Pe aceeași temă