Alina Eremia, mărturisiri despre operația care i-a schimbat radical viața: „Nu puteam să respir, nu mi se oxigena creierul!”

Publicat: 19 Mar. 2021, 21:51 Vedete

Artista este îndrăgostită nu doar de muzică și ne-a povestit pentru CIAO.RO de ce nu s-a afișat până nu demult cu iubitul său, Edi Barbu, alături de care a descoperit relația perfectă! Cântăreața ne-a mărturisit, de asemenea, detalii despre o operație care i-a schimbat radical viața. 

Alina, cum te-a afectat perioada asta de criză ca artist, pe lângă lipsa concertelor?

Concertele acoperă mai mult de 50% din nevoia artistică. A fost un experiment social pentru toți să punem pauză normalității noastre, a firescului lucrurilor și să ne adaptăm unor norme noi, să ne regândim planurile, să ne reevaluăm viețile. Și poate că am acționat ușor automatizat, dar cred că resetarea asta de care am avut parte ne-a făcut să ne comportăm puțin altfel. Ca artist, te inspiri din viață, din ceea ce e actual. Însă într-o situație ca aceasta, lumea are nevoie de optimism, lucru pe care tu trebuie să îl redai, deși realitatea e aceeași pentru toată lumea. Am încercat să fiu cât mai creativă în perioada asta și să las spiritul ludic să-și facă de cap, să mă întorc în perioadele care au o emoție frumoasă.

De ce ți-a fost cel mai dor în perioada asta a pandemiei?

Cel mai dor mi-a fost de familie, de prieteni, de concerte, de oameni, de îmbrățișări, de plimbări și de călătorit.

Ai câștigat mai mult din contracte de imagine în această perioadă! A fost bine sau se putea și mai bine, financiar vorbind?

Sunt foarte recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Au fost multe colaborări de imagine anul trecut, branduri cu care sunt compatibilă și cu care am lucrat și lucrez extraordinar de bine.

Ești o femeie cumpătată? De regulă cheltui toți banii pe care îi câștigi pe haine și altele sau reușești să mai pui și deoparte? Ce îți place să îți cumperi cel mai des?

Îmi place să fac investiții smart. Investesc foarte mult în imaginea mea, pornind de la haine la beauty. Sunt o împătimită a modei, așa că shopping-ul online este guilty pleasure-ul meu.

Relația cu iubitul tău este așa cum ți-ai dorit? Te împlinește?

Nu aș putea să fiu cu cineva care mă face nefericită, iar alături de el trăiesc fericirea. Este un om alături de care îmi găsesc echilibrul, evoluez și construiesc. Asta doresc oricărui om.

Ce așteptări ai de la bărbatul de lângă tine?

Să aibă valori solide, să fie sincer și implicat, să mă stimuleze mental și să mă inspire.

Tu și Edi Barbu sunteți împreună de 5 ani, dar ai ținut bine relația ascunsă de ochii presei. Dacă mâine te-ar cere în căsătorie, ce i-ai răspunde?

Nu am ținut nimic ascuns, nu am de ce să ascund o poveste frumoasă de dragoste, doar că nu ne-am afișat în mod exagerat pentru că el nu-și dorește lumina reflectoarelor.

Te-ai operat recent la nas, pentru a regla o deviație de sept care ți-a dat bătăi de cap. Cum ești acum? S-au rezolvat probleme de sănătate?

Aveam o deviație de sept obstructantă și o rinită cronică alergică. Foloseam picături de nas de 17 ani și deja apăreau diverse complicații. Nu puteam să respir, aveam migrene pentru că nu mi se oxigena creierul. A fost una din cele mai  bune decizii pe care le-am luat. Acum respir corespunzător și treaba asta mă ajută foarte mult în cântat.

În materie de frumusețe, îți dorești și alte schimbări estetice la tine, pentru care ar trebui să ajungi din nou la bisturiu?

Nu am recurs la operații estetice și nu cred că voi face asta în viitorul apropiat. Sunt o adeptă a frumuseții naturale, iar fiecare este frumos în felul lui, fiecare are farmecul lui.

Privindu-te în oglindă, ce îți place cel mai mult la tine acum? În momentul de față ești cea mai bună variantă a ta?

Mi-am dat seama că mă simt frumoasă atunci când sunt în armonie pe interior. În momentul ăsta, sunt într-un punct foarte bun. Mă simt bine eu cu mineîntotdeaua descoperi lucruri noi despre tine și te șlefuieșți, dar am învățat că toate lucrurile se așează la timpul lor.

Cum te menții în formă? Eșți o împătimită a sportului? Ai anumite restricții alimentare? 

Fără un regim alimentar echilibrat și sănătos, sportul nu are efectul scontat. Cred că dacă vorbim de procentaje, 70% contează mâncarea. Mă antrenez de 2-3 ori pe săptămână, dar fac în fiecare zi 10-20 de minute de cardio pe bandă.

La ce anume pofteșți, de exemplu, și nu ai voie să mănânci?

Dulciuri, dulciuri și iar dulciuri. Sunt înnebunită după dulciuri, dar pot să îmi țin în frâu destul de bine pofta. Și asta e tot un antrenament, să-ți educi mintea să reacționeze înaintea impulsului.  

Ce relație ai cu fratele tău? Cât de des va certați, cum vă ajutați? Ai putut conta mereu pe el, la nevoie?

Nu-mi amintesc ultima dată când m-am certat cu fratele meu. Ne ciondăneam în copilărie. Acum ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni foarte buni și ne susținem unul pe celălalt orice ar fi.

Ce nu știm încă despre tine?

Ce nu știți despre mine probabil că nici eu nu știu despre mine.

Ești pe primul loc în topul Mediaforest cu piesa Noi”! Ce mai urmează, muzical vorbind, pentru Alina Eremia?

Urmează un album cât de curând, în luna aprilie. Albumul se numește “Déjà vu”, este un proiect pe care îl aștept cu sufletul la gură. Sunt super entuziasmată să-l împart cu oamenii. Odată cu albumul, voi lansa și următorul single, care se va regăsi pe album.

Publicat: 19 Mar. 2021, 21:51 Vedete
Pe aceeași temă