EXCLUSIV | Georgiana Lobonț, anunț important despre viața de familie + Ce planuri are pentru vara asta: „Eu sper să ne mutăm”

Publicat: 16 iun. 2024, 21:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

De fiecare dată când se simte obosită sau epuizată și știe că are câteva zile libere, Georgiana Lobonț pleacă în vacanță să își încarce bateriile. Așa s-a întâmplat și zilele trecute atunci când artista a dat o fugă la Paris, în Franța, alături de familia ei dar și de o gașcă de prieteni. Cu toții s-au bucurat de aerul parizian, de mâncarea franțuzească, de vizita la Turnul Eiffel, Disneyland Paris și Palatul Versailles. După Franța, a urmat o scurtă escapadă în Dubai, apoi, vedeta s-a întors acasă, căci o așteaptau mai multe cântări și evenimente, are și o piesă nouă pe care o lansează chiar pe 14 iunie, „O declarație de dragoste”, în colaborare cu Vali Vijelie.

Georgiana Lobonț, anunț important despre viața de familie

Cum a fost la Disneyland Paris și în vacanța din Franța?

A fost foarte tare! Am ieșit un pic să ne relaxăm, am programat, ştiam că vine ziua copilului. Bineînțeles, în timpul weekend-ului, suntem tot timpul plecați. Așa că am zis să ne facem o vacanță, și nouă și piticilor, la Disney. Pentru că nu am fost niciodată, niciunul dintre noi.
A fost foarte fain, dar în același timp a fost foarte obositor, pentru că am umblat pe jos mult. Copiii cu Rareş s-au dat în multe lucruri, eu mai puțin pentru că nu prea sunt atrasă de tobogane și de tot felul de chestii de genul ăsta. Dar, în schimb, mi-am plăcut ordinea, curățenia, căsuțele de pe acolo, spectacolul, parada Disney, animațiile, superb a fost totul.

După aceea, am vizitat Palatul Versailles și acolo am rămas impresionată. Am fost pentru a doua oară când am mers acolo, dar de data asta am închiriat fiecare câte o mașinuță și ne-am plimbat prin tot domeniul acela uriaș. Am vizitat mai multe castele, nici nu știu cum să le zic, că sunt mai multe clădiri în incinta Versailles. Foarte frumos a fost, la fel, am rămas impresionată. Ieri, a fost o zi de relaxare, de odihnă. Mai mult am stat în acele mașinuțe deschise.

Seara, la 12 noaptea, i-am făcut o surpriză prietenei noastre, Ana, pentru că a împlinit 31 de ani, i-am cântat „La mulți ani”. Noi suntem o gașcă de 17 persoane, cu totul, copiii, suntem prieteni apropiați, avem și finii cu noi. Am cântat, am dansat, ne-am distrat foarte tare. Am închiriat o vilă pentru 5 zile, aproape de Versailles. Foarte, foarte frumos locul și cazarea.

Cum s-au simțit copiii?

S-au simțit foarte bine, au fost încântați, dar, cred că, momentul potrivit, totuși, pentru o vacanță la Disney, cu copiii, nu e chiar ăsta, pentru că ai noștri au 5 și 6 ani. Cred că cel mai potrivit e cam după 10 ani, când ei chiar înțeleg cu adevărat ce se întâmplă acolo. Acum a fost așa, ca o joacă, dar combinată cu oboseală.

Cap de afiș pe litoral cu Vali Vjelie

Ce mai urmează pentru tine în perioada următoare?

Ajung acasă și am multe, multe proiecte, am multe videoclipuri de filmat cu artiști cu care am mai colaborat, cu alții n-am mai colaborat, am melodii noi de lansat și multe evenimente la care trebuie să cântăm. Avem și un turneu pe litoral, care durează o lună și jumătate, cu impresarul Bebe Mihu, care este și soțul doamnei Maria Dragomiroiu, cu care am fost și în America, în turneu cu Vali.

Eu cu Vali Vijelie suntem cap de afiș pe litoral anul ăsta și o să fie super, pentru că așa a fost și anul trecut. Am umplut toate teatrele de vară, prin mai multe stațiuni, așa că începând din 9 iulie până în 15 august vom fi pe litoral în timpul săptămânii, în zilele de marți, miercuri și joi. Vom mai cânta la multe zile de orașe, unde e totul extraordinar, puteți să vedeți, să căutați, ultimul concert pe care l-am avut înainte de a pleca în Paris, la Mediaș a fost, o mare de oameni care au aprins luminițele la telefon și au cântat în cor cu mine toate melodiile mele. A fost extraordinar de emoționat, am plâns pe scenă de bucurie, nu-mi venea să cred ce trăiesc.

Pregătesc și un album de muzică populară cu maestrul Nicolae Boltgros și tot așa, muncă, muncă, dar în fiecare lună încerc să merg într-o vacanță, pentru că asta îmi doresc, mi-am dorit de la începutul anului 2024 ca în fiecare lună să merg cu familia mea într-o vacanță. Mini-vacanță, nu neapărat vacanță de o săptămână – două, dar așa câte patru-cinci zile să mergem undeva și să petrecem timpul, doar noi.

Cum stați cu lucrările la casa nouă, se apropie de sfârșit? Când urmează să vă mutați?

Cu casa suntem tot în construcție. Lucrările avansează în fiecare săptămână. Eu sper să ne mutăm la sfârșitul anului acesta. Acum vom vedea cât de repede vom termina.

 

Publicat: 16 iun. 2024, 21:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×