Iana Novac pleacă de acasă de Paște! Iepurașul a dat cu cardul pentru renumita soprană care și-a dorit o geantă!

Publicat: 16 apr. 2023, 15:13 Autor: Dora Bazavan Vedete

Iana Novac are un program extrem de încărcat în această perioadă! Are evenimente și pregătește și un concert extraordinar de Paște, pe data de 23 aprilie, la Ateneu, alături de trupa Distinto. Renumita soprană e fericită pentru că face ce îi place și că anul acesta de Paște s-a nimerit să plece de acasă, la Covasna, acolo unde are un eveniment, așa că a scăpat de pregătirile și gătitul pentru sărbători.

Iana Novac pleacă de acasă de Paște!

“De Paștele ăsta o să mâncăm bine doar că nu voi sărbători Paștele acasă. Am un concert la Covasna. Voi fi într-un loc absolut superb unde voi cânta și unde voi mânca niște bunătăți absolut ieșite din comun, dar nu făcute de mine anul ăsta. Cred că mi-a auzit Dumnezeu ruga. Anul ăsta am simțit nevoia să evadez și să plecăm de acasă, nu știu de ce. Simțeam nevoia să mă odihnesc. Muncesc foarte mult, alerg în permanență, cu mii de proiecte, cu o grămadă de lucruri și simt nevoia ca în acele zile să mă retrag undeva și să nu mai bucătăresc.

Cred că doamnele mă înțeleg, mai sunt și momente din astea. Sunt momente în care îmi doresc doar să bucătăresc și să stau în bucătărie, să prepar și să stau cu prietenii la masă, dar anul ăsta simt ceva diferit. Nu o să îmi lipsească bucatele de la noi, tradiționale, pentru că vine vara și trebuie să fiu în formă și atunci nu o să îmi lipsească nimic”, ne-a povestit Iana Novac, care în paralel cu ceea ce face ea are și concerte cu trupa A.S.I.A.

În ce constă ritualul ei de frumusețe

Acolo unde intră Iana Novac se face liniște. Artista este de o frumusețe rară. Ne-a povestit care este secretul său și cât de bine se hidratează pentru a se menține mereu fit.

“Nu am un ritual înainte de sărbători, am un ritual de viață, să mănânc cât de cât sănătos. Nu știu cât de sănătos mâncăm noi în ziua de astăzi. Mese micuțe, dese, mai multă apă, mai multă limonadă. Și cu accent mai mult pe hidratare decât pe mâncare”, a mai mărturisit frumoasa soprană.

Ce cadou și-a dorit de Paște Iana Novac

Nu este o fire cheltuitoare însă atunci când vine vorba de genți și pantofi, Iana Novac nu poate sta departe de ele. Se pare că anul acesta artista nu și-a dorit prea multe de Paște. Ci doar o geantă de la care nu își mai poate lua gândul.

“Iepurașul trebuie să facă față, nu-l mai întreabă nimeni pe iepuraș, o să facă față! I-am scris scrisoare ca în fiecare an, s-a pus la poștă și el vine, este prezent. Ericuța îi pune morcovior, îi mai pune câte o bucățică de măr, îi pune lapte, nu știu de ce, i-am zis că face indigestie iepurașul. Nu mi-au cerut încă nimic. Noi pentru copiii noștri, toți părinții ne dăm și sufletul, indiferent cât de greu. E o perioada mai grea, tu oricum îți dai toată  silința să îți faci copilul fericit. Pentru asta trăim, pentru asta muncim și cred că nu există nimic altceva care să ne bucure sufletele”, spune Iana, care a recunoscut că în familia ei ea este cea care dă cel mai des cu cardul.

Iepurașul a dat cu cardul pentru renumita soprană

“Tavi, soțul meu, cheltuie rar sau mult, eu cheltui mai des, dar nu sunt așa, grandioasă. El își ia un ceas, mașină nu știu de care, aparat foto nu știu de care, eu sunt mai accesibilă. De Paște îmi doresc o geantă superbă, are o culoare, este ceva ireal de frumos și deja i-am spus iepurașului meu. Ce contează pentru o doamnă drăguță și elegantă care a adus pe lume doi copii pentru soțul ei. Tavi este iepurașul!”, ne-a mărturisit, zâmbind, soprana Iana Novac, care pe 23 aprilie va urca pe scena Ateneului din București, acolo unde va susține un spectacol grandios, un concert cu multă muzică bună și lumină, numai potrivit în săptămâna Paștelui.

Publicat: 16 apr. 2023, 15:13 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă