Lectia de viata fantastica a unui cioban de 72 de ani: „Am 13 copii si am auzit de stres, dar nu l-am stiut niciodata!” Sfaturile lui sunt impresionante!

Publicat: 13 nov. 2018, 12:13 Autor: D. C. News 3
Lectia de viata fantastica a unui cioban de 72 de ani: Am 13 copii si am auzit de stres, dar nu l-am stiut niciodata! Sfaturile lui sunt impresionante!

Viralul saptamanii vine tocmai din munti de la un cioban care n-a auzit niciodata despre stres si le da cateva sfaturi tinerilor de astazi.

Lectia de viata fantastica a unui cioban de 72 de ani care are 13 copii. Ciobanul din imagini este de cateva zile viral pe Facebook, sute de mii de romani urmarindu-i sfaturile despre viata.

Batranul din imagine este extraordinar de lucid si spre deosebire de foarte multi, la varsta lui este extrem de ancorat in realitate. Sfaturile lui de viata sunt mai actuale ca oricand si ceea ce te frapeaza inca din prima clipa este faptul ca nu arata de 72 de ani, iar vocea lui si felul de a vorbi il face sa para mult mai tanar.

Cu barba lunga, palarie de cioban si un pahar de tuica pe masa, batranul a raspuns catorva intrebari iar raspunsurile lui sunt pline de substanta si invataminte sincere. Ce poate spune tinerilor de astazi un cioban de 72 de ani cu 13 copii? Ei bine, le vorbeste despre stres si depresie.

„Am 72 de ani si am auzit de stres dar nu l-am stiut. Nu stiu ce inseamna ca eu nu l-am avut. Am 13 copii, nu-s prea multi, dar nici putini, dar nu am fost stresat niciodata. Stresul nu ajuta la nimic, numai rau iti face. Am 72 de ani si am crescut 13 copii, am 36 de nepoti, am 4 stranepoti si asa ca sunt foarte fericit de viata mea!” a povestit ciobanul.

Lectia de viata fantastica a unui cioban de 72 de ani care are 13 copii

„Am auzit si de depresie, dar nu stiu ce e aia. Am fost in necazuri si in treburi, dar de stres sau depresie nu am auzit si n-am avut si ma simt foarte bine asa cum sunt acuma. Atata v-as ruga si pe voi sa nu va mai stresati cat traiti ca nu ajuta la nimic, numai rau iti face si sa fiti multumiti toata viata voastra de ce puteti face, tot timpul.

Sa fii multumit de ceea ce poti face tu, nu sa te uiti la unu sau la altul. Asa zic eu ca batran, care am trecut prin viata si stiu ce inseamna viata. Ca si io mi-am trait-o la tinerete ca si voi si stiu foarte bine ce inseamna viata. E foarte scurta si nu stim sa o pretuim. Doamne ajuta.” a concluzionat el.

Reactiile filmuletului au fost in proportie uriasa pozitive, mii de oameni felicitandu-l pe batran pentru viata pe care a dus-o si pentru faptul ca are multi copii.

Publicat: 13 nov. 2018, 12:13 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă