EXTRAORDINAR! Primele vesti bune despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher! Sotia lui a vorbit! Cat costa pe saptamana sa-l tina in viata?!

Publicat: 13 Nov. 2018, 11:08 Vedete

De mai bine de 5 ani de zile nimeni nu l-a mai vazut pe Michael Schumacher iar acum este prima data cand apar informatii oficiale despre recuperarea lui.

Primele vesti bune despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher! Desi toata lumea il considera o leguma sau in coma, se pare ca Michael Schumacher este pe cale sa revina in public.

Corinna, sotia pilotului de Formula 1 i-a trimis o scrisoare unui muzician, prieten de familie, in care l-a anuntat despre starea de sanatate a sotului ei. Muzicianul compusese o piesa cu titlul „Born to Fight” pe care i-a dedicat-o lui Schumacher, iar sotia pilotului a fost atat de miscata de versurile piesei incat i-a raspuns compozitorului in scris si i-a dat vesti si despre Michael Schumacher. Din cate se pare starea lui de sanatate incepe sa se amelioreze iar pentru asta il ajuta o echipa intreaga de doctori.

„Michael este un luptator care nu se va da batut niciodata” au fost cuvintele pline de speranta scrise de sotia lui Michael. Din surse apropiate familiei se pare ca Michael este intr-o stare fizica mult mai buna si o echipa de 15 specialisti se ocupa in permanenta de el. Costul procedurilor si tratamentelor pentru ca Michael sa isi revina se ridica la peste 120.000 de euro pe saptamana.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Nov. 2018, 11:08 Vedete
Pe aceeași temă