Ce spune un apropiat despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: “L-am văzut săptămâna trecută. Se luptă”

Publicat: 02 iun. 2021, 12:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Jean Todt, prietenul apropiat la fostului pilot Michael Schumacher, dar și fostul director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câștigat cinci din cele șapte titluri mondiale din carieră, a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a acestuia.

Așa cum a mărturisit și el, merge în vizită cel puțin de două ori pe lună la locuința unde Michael Schumacher primește îngrijiri medicale și se află cu familia lui. Mai mult decât atât, Jean Todt a declarat în septembrie, anul trecut, că nu prea sunt șanse ca fostul pilot să ajungă în aceeași formă cum era înainte de accidentul de la ski.

“Îl văd pe Michael cel puţin de două ori pe lună. Nu îl las în pace. Pe el, pe Corinna, familia… am avut atât de multe experiențe împreună… Frumusețea a ceea ce am trăit este parte din noi şi continuă”, a declarat Todt pentru Corriere della Serra, citat de news.ro.

“L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă. Dumnezeule, ştim că a suferit un accident teribil la schi, care i-a cauzat multe probleme. Dar el are alături o soţie extraordinară, îi are pe copii, are asistente şi tot ce îi putem dori este tot ce e mai bine pentru el şi pentru familia sa. Tot ce pot face eu este să le fiu aproape până când voi putea face ceva, iar apoi voi face acel lucru. Cred că acesta este maximum pentru el. Dacă sunt şanse să îl vedem cum era înainte de accident? Nu cred asta”, spunea Todt la acea vreme, scrie Antena 3.

Michael Schumacher a ajuns de nerecunoscut

În urmă cu opt ani, fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident cumplit. În data de 29 decembrie 2013, s-a produs tragedia în Alpii Francezi. S-a lovit foarte tare la cap, iar în prezent starea de sănătate nu este una tocmai bună. S-au investit 20 de milioane de euro pentru tratament.

Fiul lui Michael Schumacher, pilot de Formula 1

Mick Schumacher a pilotat pentru Alfa Romeo în antrenamentele libere care au avut loc cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Nuerburgring (Germania), competiţie ce s-a desfășurat pe 11 octombrie. Reprezentanţii echipei Alfa Romeo au precizat că Mick Schumacher, fiul fostului mare pilot Michael Schumacher, a condus maşina italianului Antonio Giovinazzi, în prima sesiune a antrenamentelor libere, de vineri, 9 octombrie.

„Sunt bucuros să primesc această şansă în antrenamentele libere. Faptul că această ocazie o am în faţa publicului din ţara mea o face şi mai specială pentru mine”, a spus fiul lui Michael Schumacher.

sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 02 iun. 2021, 12:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă