Vestea zilei! Fiul lui Michael Schumacher va fi pilot de Formula 1

Publicat: 30 sept. 2020, 08:25 Autor: Elena Vedete
Vestea zilei! Fiul lui Michael Schumacher va fi pilot de Formula 1

Mick Schumacher va pilota pentru Alfa Romeo în antrenamentele libere care vor avea loc cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Nuerburgring (Germania), competiţie ce se va desfăşura pe 11 octombrie, scrie dpa.

Reprezentanţii echipei Alfa Romeo au precizat că Mick Schumacher, fiul fostului mare pilot Michael Schumacher, va conduce maşina italianului Antonio Giovinazzi, în prima sesiune a antrenamentelor libere, de vineri, 9 octombrie.

„Sunt bucuros să primesc această şansă în antrenamentele libere. Faptul că această ocazie o am în faţa publicului din ţara mea o face şi mai specială pentru mine”, a spus fiul lui Michael Schumacher.

Directorul echipei Alfa Romeo, Frederic Vasseur, a spus: „Nu există nicio îndoială că Mick este unul dintre marile talente care vin din spate, iar rezultatele sale de până acum au arătat acest lucru. El este un pilot rapid, dar totodată extrem de matur şi consecvent la volan, are calităţile unui viitor mare campion”.

Mick Schumacher este lider în clasamentul F2

Mick Schumacher este membru al academiei Ferrari, iar Alfa Romeo foloseşte motoareFerrari. El este lider în clasamentul F2, după ce a câştigat în cursele de la Monza şi Soci.

Ferarri este echipa cea mai veche şi cu cele mai multe succese în Formula 1, fiind totodată singura care a participat la fiecare sezon din Campionatul Mondial, începând cu prima ediţie, cea din 1950.

Celebrul pilot german Michael Schumacher s-a născut la Kerpen, nu departe de Nuerburgring.

Publicat: 30 sept. 2020, 08:25 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă