Michael Schumacher, din nou probleme de sănătate. Au apărut complicaţii

Publicat: 05 iul. 2020, 12:26 Autor: Elena Vedete

În timp ce fanii așteptau o îmbunătățire a stării lui de sănătate, veștile despre Michael Schumacher sunt extrem de îngrijorătoare. Fostul mare campion din Formula 1 are parte de noi probleme de sănătate, la 7 ani de când a suferit groaznicul accident.

Potrivit ziariștilor de la Mirror, Michael Schumacher are parte de complicații din cauza perioadei foarte îndelungate petrecute la orizontală. Bolile de care suferă germanul sunt atrofie musculară și osteoporoză. Fostul sportiv are o stare de sănătate precară, dar medicii sunt aproape de a o ameliora.

Ce au declarat medicii germanului

Apropiații lui Schumacher au încercat să fie discreți cu privire la starea de sănătate a acestuia. Se știe doar că fostul pilot a suferit leziuni cerebrale severe. Cardiologul Philippe Menasche nu se ocupă prima dată de fostul sportiv și este gata să facă un nou tratament pe bază de celule stem, potivit celor de la Contro Copertina, citați de Marca.

Citeşte şi: Nu-l mai recunoști! Prima poză cu Michael Schumacher, după șapte ani de comă, este șocantă!

Michael Schumacher a ajuns o mumie! Un celebru neurochirurg suține că fostul pilot este ”în ultimul stadiu de degradare”

Michael Schumacher, ”în ultimul stadiu de degradare”

Celebrul neurochirurg Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna susține că fostul pilot se află „în ultimul hal de degradare’. „Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului”, a declarat neurochirurgul, Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, pentru publicaţia Contro Copertina. „Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o”, a adăugat el, potrivit RomâniaTV, menționând că „oricine l-ar vedea ar fi şocat să vadă starea sa de degradare’.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. A fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble.

În urmă cu șapte ani, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un accident cumplit. În data de 29 decembrie 2013, s-a produs tragedia în Alpii Francezi. S-a lovit foarte tare la cap, iar în prezent starea de sănătate este deplorabilă. S-au investit 20 de milioane de euro pentru tratament.

Publicat: 05 iul. 2020, 12:26 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă