Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul pilot de Formula 1

Publicat: 28 nov. 2020, 11:18 Autor: Elena Vedete

În urmă cu șapte ani, fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident cumplit. În data de 29 decembrie 2013, s-a produs tragedia în Alpii Francezi. Fostul pilot de Formula 1 s-a lovit foarte tare la cap și mai bine de șase luni a fost în comă. Nimeni nu mai spera că legenda Formula 1 va trăi, dar iată că Michael Schumacher luptă de șapte ani să trăiască și progresele sunt îmbucurătoare.

Michael Schumacher urmărește cursele fiului său, a dezvăluit prietenul său apropiat și fostul șef Ferrari, Jean Todt. Cuvintele președintelui FIA dau noi speranțe că Michael Schumacher este conștient și că se recuperează după teribilul accident din 2013. Întrebat dacă Schumacher a reușit să urmărească progresul fiului său, Jean Todt a declarat pentru RTL France: „Bineînțeles că îl urmărește. Mick va concura probabil în Formula 1 anul viitor, ceea ce va reprezenta o mare provocare. Am fi încântați să avem un nou Schumacher la cel mai înalt nivel al cursei cu motor”, scrie The Sun.

Cu toate acestea, Jean Todt nu dă foarte multe detalii în legătură cu starea lui Schumacher. „Aceasta este o întrebare la care voi fi extrem de rezervat. Îl văd pe Michael foarte des – o dată sau de două ori pe lună. Răspunsul meu este același tot timpul – el luptă. Este foarte îngrijit și într-un loc foarte confortabil. Nu putem decât să-i dorim pentru el și familia sa ca lucrurile să se îmbunătățească.”

Fiul lui Michael Schumacher, pilot de Formula 1

Mick Schumacher a pilotat pentru Alfa Romeo în antrenamentele libere care au avut loc cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Nuerburgring (Germania). Competiţia s-a desfășurat în luna octombrie. Reprezentanţii echipei Alfa Romeo au precizat că Mick Schumacher, fiul fostului mare pilot Michael Schumacher, a condus maşina italianului Antonio Giovinazzi, în prima sesiune a antrenamentelor libere, de vineri, 9 octombrie.

„Sunt bucuros să primesc această şansă în antrenamentele libere. Faptul că această ocazie o am în faţa publicului din ţara mea o face şi mai specială pentru mine”, a spus fiul lui Michael Schumacher.

Fiul lui Schumacher, Mick, în vârstă de 21 de ani, concurează în prezent în FIA Formula 2. Acesra dorește să urmeze urmele tatălui său, iar de anul viitor ar putea deveni pilot de Formula 1.

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

 

 

 

Publicat: 28 nov. 2020, 11:18 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă