Michael Schumacher a ajuns o mumie! Un celebru neurochirurg suține că fostul pilot este ”în ultimul stadiu de degradare”

Publicat: 23 Jan. 2020, 10:05 News

În timp ce fanii așteptau o îmbunătățire a stării lui de sănătate, veștile despre Michael Schumacher sunt extrem de îngrijorătoare.

Celebrul neurochirurg Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna susține că fostul pilot se află „în ultimul hal de degradare’.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului”, a declarat neurochirurgul, Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, pentru publicaţia Contro Copertina.

Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o”, a adăugat el, potrivit RomâniaTV, menționând că „oricine l-ar vedea ar fi şocat să vadă starea sa de degradare’.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. A fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble.

În urmă cu șapte ani, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un accident cumplit. În data de 29 decembrie 2013, s-a produs tragedia în Alpii Francezi. S-a lovit foarte tare la cap, iar în prezent starea de sănătate este deplorabilă. S-au investit 20 de milioane de euro pentru tratament.

Publicat: 23 Jan. 2020, 10:05 News
Pe aceeași temă