Anunț despre Michael Schumacher! A fost ales cea mai influentă persoană din Formula 1

Publicat: 14 mai 2020, 08:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fericire mare pentru Michael Schumacher. Bărbatul a fost ales cea mai influentă persoană din Formula 1!

Potrivit news.ro, Michael Schumacher a fost ales cea mai influentă persoană chiar de către fanii Formula 1, chiar dacă pe listă se aflau 32 de personalități din istoria Formulei 1! Spre final, se ajunsese la o ”miză” între Bernie Ecclestone și Michael Schumacher. La finalul clasamentului, s-a descoperit că Bernie Eccestone a strâns 39%, iar Michael Schumacher a strâns 61%.

L-a învins pe Niki Lauda 56% la 44%, l-a învins pe Ayrton Senna, 52% la 48%, l-a învins pe Juan Manuel Fangio, 72% la 28%, l-a învins pe Enzo Ferrari, 54% la 46%, l-a învins pe Bernie Ecclestone, 61% la 39%.

Michael Schumacher, imobilizat la pat

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. A fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. S-au investit 20 de milioane de euro pentru tratament.

Un anunț oficial despre starea în care se află Michael Schumacher a fost făcut de un reputat neurochirurg italian. Nicola Acciarri s-a încumetat să transmită publicului mai multe elemente despre cum ar putea arăta acum fostul campion mondial de Formula 1.

Nicola Acciarri nu a ezitat și a afirmat că după o asemenea perioadă Schumacher arată cu siguranţă diferit. Medicul italian susţine că Schumacher se află în continuare într-o situaţie dificilă din pricina unei tumori pe creier.

”Trebuie să fiu foarte atent, pentru că vorbele mele pot fi interpretate. La 6 ani după accident, trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită.

Vorbim de cineva care a urmat un tratament de atunci, iar diferenţele sunt mari la nivelul musculaturii, având şi părţi deteriorate ale organismului. Totul este rezultatul unei tumori la creier”, a spus Nicola Acciarri.

Publicat: 14 mai 2020, 08:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă