Kate a fost diagnosticata cu cancer. Cum a reusit sa isi micsoreze tumora

Publicat: 24 Mar. 2019, 12:24 Life

O femeie a fost diagnosticata cu cancer. Medicii i-au dat o speranta de viata de 6 pana la 24 de luni. Acest lucru s-a intamplat in 2018.

Kate a fost diagnosticata cu cancer la plamani in 2018. De atunci, femeia a fost in Mexic unde urmeaza un tratament care da rezultate la ea. Mama a unui copil destul de mic, Kate Malvenan a tinut boala in secret fata de el. Dar Dumnezeu i-a mai dat inca o sansa la viata!

Kate a fost diagnosticata cu cancer si urmeaza un tratament alternativ in Mexic, informeaza Mirror.co.uk. Femeia sustine ca mananca organic, tot timpul cat mai sanatos, tine regim si merge des la sala. Kate nu este fumatoare si nici nu se drogheaza. Cu toate astea, boala nu a ocolit-o.

Kate a fost diagnosticata cu cancer in 2019

In octombrie 2018, femeia a aflat de la doctori ca va muri de cancer la plamani. Trei medici oncolgi i-au dat maximum 2 ani de viata. Britanica in varsta de 40 de ani a aflat de un tratament in Mexic. Cu ajutorul lui, tumora de la plamani s-a micsorat cu 75%.

Centrul se numeste ‘Hope4Cancer’ si se afla in Cancun, Mexic. Un program de trei saptamani costa 35.000 de lire. Dar merita deoarece tumora ei care era de marimea unui MAR a ajuns la marimea unui bob de STRUGURE! In prezent, nu mai are deloc cancer in nodulii limfatici, ci doar in ficat.

Kate urmeaza un tratament in Mexic

„La inceputul lui 2018 am inceput sa ma simt rau. Ma durea spatele, mijlcul si umerii. Aveam un regim nou si un antrenament diferit la sala. Am crezut ca starea de rau e generata de aceste schimbari. Dar in septembrie am fost la medici si am facut mai multe teste.

In octombrie mi-au spus ca am cancer la plamani si ca voi muri. Cancerul s-a raspandit la ficat, limfa, solduri, splina, coaste si umeri. Am urmat un tratament cu Alectinib pentru a supravietui in urmatorii doi ani. Apoi am aflat despre clinica din Mexic”, a marturisit Kate.

Cum a scapat Kate de tumora

La clinica, femeia a urmat un tratament intens de 7 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Tratamentul a fost bazat pe caldura, lumina si terapie cu laser. A facut si terapie cu oxigen hyperbaric, hipotermie corporală completă, terapie cu lampă infraroșie, terapie cu câmp electromagnetic pulsatoriu, clismecu cafea, saune și terapie cu vitamina C IV.

Kate a fost hrănită cu o dietă organică strictă pe bază de plante. In prezent, urmeaza acelasi regim alimentar de la clinica. In februarie 2019, a mai urmat o runda de tratament in Mexic. Femeia sustine ca va face tot posibilul sa scape de cancer. Are de crescut o fata de 3 ani care nu stie ca mama ei e bolnava.

Publicat: 24 Mar. 2019, 12:24 Life
Pe aceeași temă