Cat a cheltuit Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu! A scos mii de euro sa o duca in vacante

Publicat: 24 Mar. 2019, 16:26 Vedete

Cuplul se afla in vacanta in Hong Kong dupa ce s-au impacat pentru a treia sau a patra oara. Se pare ca cei doi nu pot sta unul fara celalalt.

De fiecare data cand a gresit, Alex Bodi a bagat mana adanc in buzunar. Cat a cheltuit Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu? Mii de euro pentru ultimele doua vacante. Cei doi iubiti au fost in Dubai si, acum, in Hong Kong. Conform Click.ro, Alex Bodi este cel care a platit tot.

In urma cu doua saptamani, Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au certat grav. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, acesta ar fi si batut-o pe fosta iubita a lui Victor Slav. Acum s-au impacat din nou si isi petrec zilele intr-o vacanta indepartata, tocmai in Hong Kong, China.

Cat a cheltuit Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu

Calatoria a fost lunga si luxoasa. Cei doi au zburat 14 ore intr-o cabina proprie. Pentru acest lux, Alex Bodi a scos din buzunar 4.000 de euro. Barbatul a cumparat bilete la ceal mai luxos zbor din Romania spre China. Au avut propria cabina la clasa business, cu dus, internet, bar, televizoare.

Toate locurile business au minibar, porturi USB, geamuri cu perdele controlate electric. Luminozitatea se schimba in functie de etapele zborului, pentru ca pasagerii sa stie in ce stadiu se afla aeronava. Cazarea in China l-a mai costat pe Alex Bodi 4.000 de euro.

  • “Alex ştie, a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!”, au mărturisit surse din anturajul vedetei pentru Click!

Alex Bodi si Bianca Dragusanu, vacanta in Dubai

Inainte de a merge in China, cei doi au fost in Dubai. Acolo au platit 2.000 de euro pe biletele de avion, dus-intors, si cazarea la un hotel de cinci stele i-a costat 4.000 de euro. Este posibil ca in ambele vacante, Bianca Dragusanu sa fi cheltuit multi bani pe shopping.

Publicat: 24 Mar. 2019, 16:26 Vedete
Pe aceeași temă