Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa dupa despartirea de Alex Bodi! Si-a schimbat si look-ul cu aceasta ocazie VIDEO

Publicat: 11 mart. 2019, 18:49 Autor: D. C. Vedete

Se pare ca blondina noastra, care a implinit recent 37 de ani, nu sufera deloc dupa fostul ei iubit. Bianca si Alex Bodi s-au despartit din nou, in urma cu cateva saptamani.

In urma cu cateva zile, chiar inainte de ziua ei, Bianca Dragusanu s-a despartit de Alex Bodi. Si nu pare sa sufere ca nu mai este cu el, din nou! Sa nu uitam ca, in 2018, cei doi s-au despartit chiar de Craciun. Acum, Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa dupa despartirea de Alex Bodi!

In plus, si-a schimbat si look-ul cu aceasta ocazie. O reala fana a extensiilor de par, Bianca Dragusanu apare mereu cu plete lungi si blonde. De data aceasta, blonda a aparut cu parul ei natural in lungime (il are scurt de cand s-a casatorit cu Victor Slav), de un blond platinat. Vedeta tv a imbracat rochia de mireasa in cadrul atelierului sau de croitorie.

Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa dupa despartirea de Alex Bodi VIDEO


Toata lumea stie ca, de cand a renuntat la postul de asistenta TV a lui Dan Capatos, Bianca Dragusanu are un atelie de croitorie. Acolo lucreaza, alaturi de croitoresele ei, zilnic. Confectioneaza rochite de zi, de seara si de mireasa. Si, tot ce iese din mana ei, e superb si scump!

Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa dupa despartirea de Alex Bodi! Si-a schimbat si look-ul cu aceasta ocazie VIDEO Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa dupa despartirea de Alex Bodi! Si-a schimbat si look-ul cu aceasta ocazie VIDEO

Recent, Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa pentru fanii de pe Facebook. Blondina si-a facut singura un live pe Facebook in care si-a promovat rochitele. Imbracata toata in alb, din nou!, aceasta a zambit tot timpul si s-a admirat in oglinda. Fanii ei de pe Facebook au fost incantati de ea, dar si de modelul de rochie pe care l-a purtat in clip.

Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa dupa despartirea de Alex Bodi! Si-a schimbat si look-ul cu aceasta ocazie VIDEO Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa dupa despartirea de Alex Bodi! Si-a schimbat si look-ul cu aceasta ocazie VIDEO Bianca Dragusanu a imbracat rochia de mireasa dupa despartirea de Alex Bodi! Si-a schimbat si look-ul cu aceasta ocazie VIDEO

Publicat: 11 mart. 2019, 18:49 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă