Bianca Dragusanu, gest necugetat! N-a mai putut rezista si a vrut sa faca o nebunie

Publicat: 07 mart. 2019, 11:19 Autor: Simona Vedete

Vedeta Bianca Dragusanu a fost pe punctul de a claca cand medicii i-au dat o veste teribila.

In urma cu ceva timp, in urma unor probleme de sanatate, Biancai Dragusanu i s-a spus ca este posibil sa i se amputeze un picior, veste dezastruoasa pentru vedeta.

Din cauza acestei vesti, Bianca chiar s-a gandit sa incheie socotelile cu viata. Totul s-a intamplat dupa ce Bianca a suferit un accident cumplit, iar dupa aceea a folosit o perioada scaunul cu rotile.

Bianca Dragusanu, gest necugetat

Bianca Dragusanu, gest necugetat

Bianca chiar a amenintat medicii ca daca i se va taia piciorul, aceasta se va arunca de la fereastra, fiindca nu suporta acest gand, nici nu concepea sa ramana fara un picior.

„La un moment dat, medicii mi-au spus că singura mea șansă este să-mi taie piciorul. Atunci m-am gândit la sinucidere și le-am spus că mai bine mă arunc pe geam decât să rămân infirmă. Mă puneau deja să-mi aleg o proteză din străinătate.

Până la urmă am scăpat ca printr-o minune doar cu o operație. De atunci am rămas sensibilă în fața unor probleme de acest gen și de câte ori mă privesc in oglindă îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am o carieră” a spus Bianca, potrivit evz.ro

Din pacate, Bianca tot a mai avut probleme cu membrele inferioare, si a fost supusa de mai multe ori unor interventii chirurgicale. Chiar a ramas cu unele vanatai, pe care si le acopera cu fond de ten.

Publicat: 07 mart. 2019, 11:19 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă