Alina Puscas si-a facut curaj si a vorbit despre dependenta ei: „Stiu ce inseamna sa fii absolut dependent”

Publicat: 11 Mar. 2019, 17:01 News 3

Prezentatoarea TV si-a luat inima-n dinti si a vorbit despre dependenta ei, care este impartasita de foarte multi oameni.

Alina Puscas a postat un mesaj plin de insemnatate pe contul ei de socializare, in care a vorbit despre dependenta de Facebook si cum a reusit s-o invinga.

Vedeta a tinut s-o felicite si pe prietena ei, Ruxy, care a reusit sa invinga aceeasi dependenta, care ei i-a mancat multi ani din viata. Acum se simte mult mai bine fiindca „s-a curatat” in mare parte de mediul online.

Alina Puscas si-a facut curaj si a vorbit despre dependenta ei

Alina Puscas si-a facut curaj si a vorbit despre dependenta ei

„Bună dimineaţa! Să aveţi o săptămână aşa cum e acum afară, cu mult soare. Voiam să o felicit pe Ruxi, prietena mea, care este la câteva luni de zile de „NO FACEBOOK”. Nu mă înţelegeţi greşit. Nu susţin vreo campanie ANTI FACEBOOK, dar ştiu ce înseamnă să fii absolut dependent de Facebook.

Am avut şi eu nişte ani în care am făcut asta şi a fost foarte greu. Am renunţat şi eu de ceva timp la Facebook, dar am renunţat. La modul că nu mai stau pe Facebook, nu răspund la mesaje private, nu caut informaţii pe Facebook.

Doar postez automat, de pe Instagram se duce direct pe Facebook. Atât. Tot ceea ce postez. Cred că am vreo trei sau patru ani de când nu mai stau pe Facebook deloc şi mă simt, sincer, mult mai bine. Parcă suntem la Facebook-iştii anonimi.

În concluzie, îmi ajunge un singur viciu şi anume Instagram. Nu pot face faţă la mai mult de atât pentru că am timpul mai mult decât limitat. Recunosc că şi Instagram-ul îmi ocupă destul de mult timp, aşa că… sincer, îmi ajunge!” a spus vedeta pe contul ei de socializare, potrivit Libertatea.

Publicat: 11 Mar. 2019, 17:01 News 3
Pe aceeași temă