Becali vorbeste pentru prima data despre spitalul oncologic: „Nu luam banii cu noi dupa moarte! Dragostea mi-a spus sa pun banii mei si sa ajut oamenii!”

Publicat: 11 Sep. 2019, 14:41 News 2

Gigi Becali a inceput demersurile acum mult timp si nu a vorbit prea mult public despre aceasta intentie a sa. Din cate se pare, milionarul are planuri mari pentru spital.

Becali vorbeste despre spitalul lui oncologic: „Nu luăm banii cu noi după moarte, aşa că am decis să-i ajut pe cei bolnavi de cancer”. Acestea sunt mărturisirile lui Gigi Becali, facute la un post tv.

Finanţatorul echipei FCSB a investit peste 15 milioane de euro într-o clinică în care cei care suferă de boala necruţătoare vor avea parte de tratamente gratuite. Le va plăti el însă, spune Gigi Becali, totul pentru a nu avea iar probleme cu justiţia.

Clinica se află în sectorul 1 al Capitalei, aici unde pe vremuri erau şi birourile echipe de fotbal FCSB. Pana acum, pe Gigi Becali investiţia l-a costat 15 milioane de euro. Plateste doar cine poate iar pentru ceilalti va acoperi el facturile.

Becali vorbeste despre spitalul lui oncologic: „Nu luam banii cu noi dupa moarte!”

Acum pot fi trataţi în jur de 100 de pacienţi. Finanţatorul FCSB vrea ca în clinică să poată fi trataţi de patru ori mai mulţi bolnavi şi vrea să aducă acasă medici români plecaţi în străinătate.

  • ”Dragostea m-a pus. Mi-a spus: pune banii tai si ajuta oamenii. Platesc de ce, pentru ca poate sa vina procurorul dupa aia si sa zica, faci puscarie, e evaziune fiscala, nu ai voie gratis. Am început ceva mic de ce? Nu găsești doctori. Începem să luăm din străinătate oameni români care au lucrat acolo, le dau 4-5000 de euro pe lună să vină în ţara lor. E o capela acolo unde o sa fie rugacine, dar se roaga preotul, dar nu te obliga cineva. Tu daca vrei faci rugaciune, asta nu obligam”, a declarat Gigi Becali pentru Antena 1.
Publicat: 11 Sep. 2019, 14:41 News 2
Pe aceeași temă