Ce tarif au Mario Fresh si Lino Golden. Cer bani pentru ORICE, chiar si 1 minut de intarziere!

Publicat: 24 mart. 2019, 13:05 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cei doi copii 'adoptivi' ai lui Alex Velea, care are grija de cariera lor muzicala, sunt scumpi. Un concert de 30 de minute valoreaza mii de euro!

Ce tarif au Mario Fresh si Lino Golden pentru un concert? Sume colosale! Cei doi artisti cer bani si pentru o intarziere de 1 minut a concertului lor. Daca nu intra la ora stabilita, organizatorii platesc despagubiri.

Cei doi au invatat de la Alex Velea sa negocieze la sange. Lino Golden, pe numele sau real Radu Catstea, are 21 de ani. Mario Fresh, pe numele sau real Mario Galatan, are 19 ani. A participat la Exatlon Romania de unde a fost eliminat recent.

Ce tarif au Mario Fresh si Lino Golden per concert

Cei doi artisti negociaza la sange orice concert sau aparitie in public. Mario Fresh si Lino Golden au un tarif colosal pentru un singur concert. Pe langa asta, cei doi au si pretenti. Cer decont pentru bani de benzina, cer cazare la hoteluri preferate de ei si au penalizari pentru intarzieri cauzate de organizatori.

Pretentiile acestea sunt datorate hitului Panamera, care a prins la public. Succesul pe care l-au avut cu piesa i-a determinat sa isi mareasca tariful. Mario Fresh si Lino Golden cer 2.500 de euro pentru un show de 30 de minute.

Daca organizatorii vor si o sedinta de autografe, trebuie sa ii plateasca pe cei doi separat, informeaza libertatea.ro.

Publicat: 24 mart. 2019, 13:05 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă