Care este numele real al lui Lino Golden. Artistul se bucură de un succes uriaș

Publicat: 12 Feb. 2021, 13:30 Vedete

 Lino Golden este artistul care reușește să strângă milioane de vizualizări la piesele lansate pe YouTube, acesta fiind extrem de apreciat, mai ales de adolescenți. 

Protejatul lui Alex Velea reușește să adune sume fabuloase datorită numărului uriaș de vizualizări. În ciuda faptului că este atât de cunoscut, nu mulți sunt cei care îi știu numele adevărat, Lino Golden fiind doar un nume de scenă. În buletin, Lino Golden se numește Radu Cârstea.

Cine este Lino Golden

Tânărul în vârstă de 23 de ani s-a născut la Brașov, însă s-a mutat în București pentru a-și urma visul și a-și construi o carieră în muzică. Lino este unul dintre „băieții adoptivi” ai lui Alex Velea. Alături de Mario Fresh, Lino s-a bucurat de lecțiile de viață și îndrumarea primite de la Velea, fiind considerat astzăi de către presa tabloidă mentorul său.

Talentul său muzical a fost descoperit încă de la vârsta de 6 ani, când a început să cânte la violoncel. A urmat apoi pianul, iar după ar fi descoperit că este pasionat de scris versuri.

Hit-ul „Panamera” a fost cel care i-a adus succesul, piesa depășit 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Interpretul face parte în prezent din echipa Golden Boy Society. Fanii l-au putut urmări anul trecut și în emisiunea Survivor, de la Kanal D.

Lino Golden face bani frumoși din muzică

Lino pare că reușește să lanseze întotdeauna piese care să stârnească interesul publicului. La numai 23 de ani, Lino  se poate bucura de avantajele unei cariere în muzică. Mai mult decât atât, artistul investește bani mulți în plăcerile sale. Anul trecut, Lino a achiziționat o mașină de 55.000 de euro, un Mercedes pe care aritstul a mărturisit că a cumpărat-o pe loc, după ce a condus-o.

Lino Golden și Alex Velea s-au certat la finalul anului trecut

„Nu pot să spun că ne-am certat. Dar, da…de ceva timp, ne-am separat. Am început să avem idei diferite, să facem muzică diferită etc…Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru ce a făcut pentru mine, fără el…nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți niște materiale împreună cu el”, spunea Lino Golden, în urmă cu câteva luni.

Pe de altă parte, și Antonia a răspuns cu declarații acide, după ce Lino Golden și Mario Fresh ar fi rupt prietenia cu Alex Velea.

”Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online…sunteți extrem de naivi. Educația, bunătatea și respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm modestia! Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult…este cel mai josnic gest”, spune Antonia.

Publicat: 12 Feb. 2021, 13:30 Vedete
Pe aceeași temă