Exatlon Romania. Mario Fresh, eliminat din competitie. Artistul nu si-a putut stapani lacrimile: „E ultima oara pe podiumul asta”

Publicat: 20 mart. 2019, 09:44 Autor: Simona News 3

Veste proasta pentru Mario Fresh. Cantaretul a fost eliminat din competitia Exatlon Romania.

Echipa Faimosilor a pierdut un om de baza, atunci cand Giubi si Mario s-au duelat. Cel din urma a fost nevoit sa paraseasca competitia, lasandu-si colegii cu lacrimi in ochi.

„Probabil eu o să plâng cel mai mult. În capul meu sunt o mie de gânduri care zboară. Dacă venea cineva în 2018 și îmi spunea că 2019 va veni cu niște suprize enorme pentru mine, nu îl credeam. Iată că 2019 a venit cu această surpriză, Exatlon.

Exatlon Romania. Mario Fresh, eliminat din competitie

Exatlon Romania. Mario Fresh, eliminat din competitie

Am venit aici plin de putere, încrezător, sperând să ajung cât mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunați cu care sigur voi continua prietenia pe care am început-o aici. Mi-am întrecut limitele de la începutul Exatlonului.

Nu mă așteptam să pot face față. Vă mulțumesc tuturor colegilor, am avut de la fiecare de învățat câte ceva. Costin Gheorghe, îți mulțumesc mult.

Stai să îmi revin… Mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Am avut zeci sau sute de momente când am vrut să renunț și tu ai fost cel care m-a susținut și care m-a menținut aici.

Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita și prietenii să nu fie dezamăagiți de mine pentru că știu că am dat tot ceea ce am putut. Am atâtea gânduri de pus pe foaie încât probabil mă voi închide în studio și voi face foarte multă muzică.

Pregătiți-vă de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au copleșit emoțiile. E ultima oară pe podiumul ăsta, în Dominicană și vă mulțumesc tuturor” a spus Mario Fresh, potrivit Cancan.

Mario Fresh, probleme de sanatate

Mario Fresh a avut probleme de sanatate in timpul participarii la Exatlon, fiind extrem de slabit din cauza conditiilor din Republica Dominicana unde se filmeaza.

„Deci, crede-mă, mă uit și Alex și sunt gen.. Mă simt acolo cu el. Mă simt acolo, că îl vad că rămâne foarte mult în urmă și că nu mai are putere și se vede pe el că nu mai are putere. Vin mai în față decât el, dar eu sunt un fel de Alex din echipa Faimoșilor.

Nu mai pot. Dar eu nu mai pot, îți jur! Îmi tremură tot corpul, nu înțeleg de ce îmi tremură corpul”, a spus Mario Fresh, conform Kanal D.

Publicat: 20 mart. 2019, 09:44 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×