Stefan Stan este din nou singur. S-a despartit de iubita dupa doi ani

Publicat: 19 Mar. 2019, 18:55 News 3

Stefan Stan este din nou burlac convins, dupa ce si-a incheiat relatia cu Bianca.

Artistul nu trece prin clipe prea placute, pentru ca tocmai si-a incheiat relatia de doi ani pe care o avea cu Bianca. Erau un cuplu frumos si indragit, insa au trebuit sa-si spuna adio.

In urma cu doar doua saptamani, Stefan si Bianca pareau ca sunt ok si ca flacara iubirii este mai intensa ca niciodata, atunci cand si-au facut declaratii de iubire la „Vorbeste lumea”, show difuzat de Pro TV.

Stefan Stan este din nou singur

Stefan Stan este din nou singur

Insa nu a fost numai lapte si meire iar ceva a declansat ruptura, incat iubirea ce a durat doi ani pare ca s-a stins definitiv. Stefan a spus ca povestea s-a incheiat din cauza ca era „prea multa dragoste” intre ei.

„Imprevizibilul, cred că ăsta e răspunsul. Din prea multă dragoste. În ciuda diferenței foate mari de vârstă, ea are o înțelepciune și o rațiune foarte mișto. Doar că așa s-a decis. Momentan nu mai suntem împreună.

Am trăit doi ani de zile foarte frumoși. Amândoi am stat de vorbă, ca doi oameni maturi. Cred că e prima mea relație care se termină fără tensiune. A fost foarte relaxant, foarte firesc” a spus Stefan Stan, potrivit Libertatea.

Se pare ca dupa despartire, cei doi au impartit ce aveau la comun, si anume animalele de companie: „Îți las pisica. Bine, păstrează cățelul” a mai spus acesta.

Publicat: 19 Mar. 2019, 18:55 News 3
Pe aceeași temă