O mama din Romania, victima unui atac terorist din Marea Britanie: „M-au lovit cu pumnii si genunchii si mi-au spus sa ma car in tara mea”

Publicat: 19 Mar. 2019, 14:38 News 2

O tanara romanca a trecut prin clipe de cosmar atunci cand a fost agresata in fata casei.

O mama din Romania, victima unui atac terorist din Marea Britanie. Anca, tanara mama a doi copii, a fost atacata fara mila de catre un grup de adolescenti chiar in fata propriei case, pentru ca acestia credeau ca este de origine poloneza.

Tanara, in varsta de 34 de ani, locuieste in Doncaster, oras in cadrul Comitatului Metropolitan South Yorkshire in regiunea Yorkshire and the Humber din Marea Britanie.

Femeia a postat mai multe poze pe pagina ei de Facebook, in care se vedea cat de grav a fost batuta, si a scris ca i s-au adresat insulte rasiste, iar apoi i s-a spus sa se intoarca in tara sa.

„Treceau pe stradă și țipau și au început să mă înjure. le-am spus să vorbească mai încet, deoarece copiii mici dorm la ora 11.30 p.m. Una dintre fete a venit spre mine, numindu-mă în fel și chip.

I-am spus să vorbească mai încet și să nu se apropie, deoarece este pe proprietatea mea privată și voi chema poliția. În acel moment s-a enervat și au sărit toți pe mine strigând: ”C**vă poloneză, meriți o lecție!”

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Mar. 2019, 14:38 News 2
Pe aceeași temă