Un barbat si-a batut sotia, chiar daca era cu bebelusul in brate. Este de necrezut de ce a actionat astfel

Publicat: 01 oct. 2019, 10:16 Autor: Simona Life
Un barbat si-a batut sotia, chiar daca era cu bebelusul in brate. Este de necrezut de ce a actionat astfel

Barbatul si-a agresat sotia, o tanara in varsta de 27 de ani, mama unui copil de doua luni.

Un barbat si-a batut sotia. Tanara a fost lovita brutal de sotul ei nervos din cale-afara, dintr-un motiv de-a dreptul bizar. Barbatul s-a enervat pentru ca femeia a mutat televizorul din camera.

Vu Thi Thy Ly a fost batuta in casa ei din Hanoi, Vietnam, dupa ce sotul ei, maestru in arte martiale, a observat ca lipseste televizorul de la locul lu

Un barbat si-a batut sotia

Un barbat si-a batut sotia,

In plus, a considerat de neiertat ca sotia nu i-a cerut permisiunea pentru a muta televizorul. Incidentul a fost surprins de o camera de supraveghere iar apoi facut public chiar de sora femeii, care a fost indignata de atitudinea barbatului.

„Cei nouă ani de căsnicie au fost amari, nefericiți, așa că poate acum sora mea va lua în considerare divorțul. Poate! Cine știe ce se poate întâmpla.

Aceasta nu este iubire, nu așa arată iubirea. Nu asta trebuie să traverseze o femeie, nicio femeie de pe pământul acesta. Nu este normal să fii călcată în picioare, nu este normal să te comporți animalic.

Vorbim despre omul de lângă tine, despre femeia pe care se presupune că o iubești. Se presupune, cred că acesta este cuvântul cel mai potrivit după ce observăm imaginile.

Cine are forță să se uite până la capăt. Recunosc că eu am oprit de mai multe ori filmarea pentru că pur și simplu izbucneam în plâns. Este și un mesaj pentru sora mea. Nu aceasta este iubirea. Crede-mă, nu aceasta este.

Ești bătută, umilită. Cum vrei să îți crești copilul? Cum vrei să-l educi, ce vrei să-l înveți? Așa ceva? Așa vrei să se comporte și el în viață?”, a scris femeia pe social media, potrivit fanatik.ro.

Publicat: 01 oct. 2019, 10:16 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă