Dovada ca Luiza Melencu traieste! Familia fetei arunca bomba!

Publicat: 30 Sep. 2019, 22:00 Ciao.ro
Dovada ca Luiza Melencu traieste! Familia fetei arunca bomba!

Echipele de investigație au obținut destule informații, unele prezentate de Alex Cumpănașu și confirmate în mare măsură

 

În acest moment, avocații celor două fete dispărute – Luiza și Alexandra – au trimis echipe de investigatori în Italia. Pe de altă parte, influentul unchi al Alexandrei, Cumpănașu, a trimis și el o echipă de detectivi în Occident.

Echipele de investigație au obținut destule informații – unele prezentate de Alex Cumpănașu și confirmate în mare măsură – dar și altele care îi fac pe avocați să creadă că Luiza și Alexandra ar fi în viață.

”Sper să facă joncțiunea cu detectivii mei, a declarat avocatul Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, după ce Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, a confirmat că o altă echipă de detectivi se află pe urmele fetelor. ”Jurnaliști de investigații, detectivi … și eu am acolo, a spus Pop, ”Ar putea să-și unească datele, am putea face echipă comună”.

Avocatul Tonel Pop a declarat la RTV: ”Din punctul meu de vedere  șansele sunt imense ca fetele să fie în viață – nu pot să spun mai mult, dar sunt probleme și pe Germania”.

Dar, bomba este că familia Melencu consideră că are dovada că Luiza e în viaţă. Și anume, aceasta ar fi… lipsa unui medalion de care Luiza nu se despărțea niciodată – și care nu a fost găsit de anchetatori la locurile indicate de Dincă.

Monica Melencu a declarat: ”Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiica mea este moartă?”

Publicat: 30 Sep. 2019, 22:00 Ciao.ro
Pe aceeași temă