Bombă în cazul Caracal! Iubitul Luizei Melencu a ajuns iar pe mâna procurorilor. Ce s-a aflat despre el!

Publicat: 09 dec. 2019, 11:27 Autor: Elena News
Bombă în cazul Caracal! Iubitul Luizei Melencu a ajuns iar pe mâna procurorilor. Ce s-a aflat despre el!

Alex, iubitul Luizei Melencu, a ajuns iar în fața anchetorilor din Craiova, pentru a da declarații referitoare la moartea adolescentei de 17 ani.

În ciuda faptului că au trecut mai bine de trei luni și jumătate de la dispariția Alexandrei Măceșanu și șapte de la cea a Luizei Melencu, anchetatorii încă nu au pus cap la cap piesele de puzzle. În urmă cu două săptămâni, situația a luat o altă turnură, în momentul în care Ștefan Risipiceanu, un om bun la toate în casa lui Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce chiar monstrul din Caracal avea să mărturisească faptul că nu a fost singurul care le-a violat pe Alexandra și Luiza.

„Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut”, a spus Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Surse din anchetă susțin că, zilele trecute, iubitul Luizei Melencu a ajuns din nou în fața procurorilor din Craiova după arestarea lui Ștefan Risipiceanu! În ciuda faptului că locuiește în Italia, tânărul, împreună cu familia tinerei, a mers la Craiova pentru a spune dacă îl cunoaște sau a avut legătură vreodată cu cel care a fost complicele lui Gheorghe Dincă.

”Băiatul a fost cutremurat de ce a auzit, de felul în care a fost violată și torturată Luiza, de Dincă și prietenul lui”, au spus persoane din dosar, care au menționat însă faptul că el nu  știa ca acești ”monștrii” din Caracal să o fi avut vreo legătură cu fata pe care el a iubit-o, relatează stirilekanald.ro.

Alex a  fost împreună cu Luiza o perioadă de timp, apoi, s-a despărțit de ea înainte de a se întâmpla nenorocirea din Caracal.

 

Publicat: 09 dec. 2019, 11:27 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×