Anunt bomba: ‘Alexandra si Luiza sunt vii! Stim de doua zile!’

Publicat: 30 Sep. 2019, 11:39 Ciao.ro
Anunt bomba: ‘Alexandra si Luiza sunt vii! Stim de doua zile!’

Avocatul familiei Macesanu spune ca Luiza si Alexandra sunt de fapt vii si se afla in Italia.

 

Avocatul familiei Alexandrei Macesanu, Aurel Moldovan, spune ca, pe baza investigatiilor facute de detectivii particulari angajati de Alexandru Cumpanasu, Luiza si Alexandra sunt vii si se afla in Italia, unde ar fi traficate de persoane care au legatura cu Gheorghe Dinca, potrivit Romania TV. „Stim de doua zile ca fetele sunt vii”, a declarat Moldovan.

„Domnul Cumpanasu a facut o serie de investigatii, a angajat pe cont propriu o echipa de detectivi particulari, care a cules informatii despre aceasta retea in care este implicat Dinca. Reteaua duce spre Italia, Bari, si este coordonata de o alta retea, albaneza. Din cate stim, fetele sunt in viata, undeva in Italia (…) Dinca facea parte din doua retele: una coordonata de o retea albaneza, una care ducea direct direct in Italia, la Bari”, a precizat avocatul familiei Macesanu.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat si el pentru Romania TV ca: „Poate detectivii care se apropie de Alexandra si Luiza fac jonctiunea cu oamenii mei. Am de asemenea oameni in Italia. Totul trebuie sa se desfasoare rapid, pentru ca daca fetele sunt declarate moarte atunci nu mai avem posibilitatea ca le cautam oficial, la nivel international. Noi investigam insa si pe Germania.”

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, spunea acum doua zile ca are certitudinea ca fetele se afla la Bolzano, in nordul Italiei.

Publicat: 30 Sep. 2019, 11:39 Ciao.ro
Pe aceeași temă