Andreea Marin s-a gandit la sinucidere? Vedeta a marturisit ca i-a trecut prin cap sa isi ia viata

Publicat: 24 Mar. 2019, 19:25 Vedete

Viata de vedeta nu este usoara, chiar daca unele personalitati mondene afisaza mereu zambete. Greutatile sunt la tot pasul si sunt coplesitoare.

La fel s-a intamplat si cu Andreea Marin care s-a gandit la sinucidere. Vedeta a facut anuntul despre gandurile negre. A acordat un interviu pentru Antena Stars in care a vorbit despre o perioada neagra din viata ei.

Artista sustine ca nu putea suporta ce simte. Andreea Marin, care a aparut la iUmor, a vrut sa isi ia viata din cauza unor suplimente. Era depresiva si a apelat la ajutorul specialistilor. Acestia i-au recomandat niste pastile care, in loc sa o ajute, i-au facut mai mult rau.

Andreea Marin s-a gandit la sinucidere?

  • „A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie.
  • Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, in depresie

  • „Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă”, a mai spus Andreea Marin, care la inceputul anului a avut probleme de sanatate grave la un picior.
Publicat: 24 Mar. 2019, 19:25 Vedete
Pe aceeași temă