Florin Vasilică a fost operat! Cum se simte cântărețul de muzică populară

Publicat: 30 Sep. 2020, 12:26 Vedete

Cântărețul de muzică populară Florin Vasilică a fost operat recent. Artistul se confruntă de ceva timp cu anumite probleme de sănătate.

Înainte ca artistul să fie operat, acesta a fost nevoit să facă și testul pentru coronavirus. El a explicat faptul că de mai mulți ani suferă de două hernii cervicale, hernii de disc. În acești ani, el a luat mai multe tratamente, însă acum a fost nevoit să apeleze la o intervenție minim invazivă.

”Am fost nevoit să fac testul de COVID-19 pentru a putea fi internat. Sufer de mai mulți ani de două hernii cervicale, hernii de disc, pe care am reușit să le țin până acest moment pe care am reușit să le țin în frâu cu mai multe tratamente, unele mi-au făcut mai mult rău decât bine”, a spus Florin Vasilică la Antena Stars.

”A trebuit să apelez la medici pentru o intervenție minim invazivă. Este vorba de disceptomie cu discogel. (…) Acum sunt foarte bine, după operație la o oră și ceva am fost externat. Efectele se vor vedea în aproximativ 4 săptămâni, dar deja de ieri până astăzi mă simt mai bine”, a mai spus artistul, arată Cancan.

Florin Vasilică a transmis un mesaj pe social media

”Forțat de împrejurări am făcut testul SARS-CoV-2 (COVID-19). Concluzia: N-are nenea, că v-ar da 😜 Am făcut testul (plus izolare 24 de ore) deoarece ieri a trebuit să suport o intervenție pe coloană asupra celor două hernii de disc cervicale pe care le dețin (pe persoană fizică) de ceva ani și ale căror efecte și dureri nu s-au mai lăsat duse, ca în trecut, prin fizioterapie și alte tratamente. Intervenția de Discectomie cu DiscoGel a decurs perfect, iar efectele se vor vedea în totalitate în aproximativ 4 saptămâni. Sunt acasă de ieri, externat la o oră și ceva după intervenție… Recuperarea este foarte ușoara, aproape inexistentă…”, este mesajul scris de artist pe Facebook.

Forțat de împrejurări am făcut testul SARS-CoV-2 (COVID-19). Concluzia: N-are nenea, că v-ar da 😜 Am făcut testul (plus…

Publicată de Florin Vasilică pe Marţi, 29 septembrie 2020

Publicat: 30 Sep. 2020, 12:26 Vedete
Pe aceeași temă