Drama lui Georgel Nucă. A fost crescut de bunica oarbă, iar după moartea ei, cântărețul a avut probleme de sănătate

Publicat: 29 Apr. 2021, 15:45 Vedete

Drama lui Georgel Nucă. Cântărețul de muzică populară are o poveste de viață impresionantă. Bărbatul a trăit clipe foarte grele, fiind crescut de bunica lui care era oarnă. După ce femeia a murit, bărbatul a avut mai multe probleme de sănătate.

Georgel Nucă a vorbit în cadrul unui interviu pentru Antena 1 despre drama prin care a trecut de-a lungul anilor. Cântărețul de muzică populară a fost crescut de bunica sa, oarbă, iar după moartea femeii, bărbatul a avut probleme mari de sănătate. Bunica sa a fost nevăzătoare de la vârsta de 21 de ani și a decis să îl ia pe artist din casa părintească, departe de divergențele din familie, și să îl crească.

Artistul a crescut într-o casă mai sărăcăcioasă, nu a avut foarte multe condiții, însă cu timpul cântărețul a reușit să se pună pe picioare.

„Am mers cu o colegă la un ecograf. O cunoșteam pe doamna doctor. După ce acea colegă și-a făcut ecografie, doamna doctor mi-a zis să mă întind, să îmi facă și mie una. A văzut că am o malformație la ficat. Eu îi ziceam că sunt bine, sănătos, nu am eu probleme. După patru-cinci luni am făcut un computer tomograf și atunci a ieșit din nou acea formațiune. Nici atunci nu am crezut. Am mai făcut câteva analize, atunci am crezut că îmi cade lumea în cap. Am mai discutat cu un medic și mi-a zis că trebuie să mă operez urgent, pentru că ea creștea. M-am operat, cinci ore a durat, era cât o portocală”, a mai povestit Georgel Nucă, la Acces Direct, scrie Spynews.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 29 Apr. 2021, 15:45 Vedete
Pe aceeași temă