Dragos Bucur, interviu sincer despre familia lui: „Serile noastre seamana cu un taifun. Kadri mi-a spus ca ma iubeste de nota 4”

Publicat: 15 Apr. 2019, 11:24 Vedete

Actorul a fost in centrul atentie dupa ce, impreuna cu Dana Nalbaru, a adoptat o fetita de etnie si au ales ca toti copiii sa fie educati in sistem "homeschooling".

Dragos Bucur, interviu despre familia lui: „Serile noastre seamana cu un taifun” Dragos Bucur revine din acest sezon in emisiunea Visuri la Cheie si cu ocazia asta a acordat un interviu pentru o revista din Romania.

In ultimul an a cam lipsit din tara si el si familia lui fiind mai mult plecati prin Europa pentru proiectele cinematografice in care Dragos a fost impliat. La inceput a fost Olanda iar apoi Irlanda, acolo unde Dragos a filmat in doua filme europene care au fost deja lansate dar inca nu au ajuns si pe piata din Romania.

Nu s-a mutat inca definitiv din Romania asa cum credea presa, dar se gandeste serios sa o faca din motive usor de intuit. Familia lui cu 3 copii este lucrul care il tine cel mai tare in priza si singurele momente de liniste sunt dupa ce cel putin 2 dintre cei 3 copii merg la culcare.

Ai petrecut cinci luni în Amsterdam și în Belfast pentru filmări. Despre ce producții e vorba, ce roluri ai interpretat?

Filmul din Amsterdam se numește “Bloody Marie” și a avut premiera în Rotterdam în luna februarie și probabil că deja este în cinema în Olanda. Proiectul din Irlanda este unul în care am fost alături de alți colegi români, este un film pentru BBC, se numește “Doing Money” și a fost deja difuzat.

Ai luat vreodată în considerare posibilitatea să te muți din România? De exemplu, să rămâi în Amsterdam? Ți-ar aduce mai multe roluri o astfel de mișcare?

Cine nu se gândește în ultimii doi ani să se mute din România? Din păcate, din ce în ce mai mulți prieteni din cercul nostru au făcut deja pasul acesta sau se gândesc și lucrează în această direcție. Este trist să ajungi să cauți în altă parte un mediu sănătos pentru tine și familia ta, dar adevărul este că-mi e teamă de viitor în acest sistem greșit. Nu aș vrea să fiu înțeles greșit, am o meserie care îmi permite un trai decent în România, am prieteni aici, familie, cunosc o mulțime de oameni onești și profesioniști, doar că am senzația că lucrurile merg într-o direcție greșită și nu pot să nu mă gândesc la mediul în care copiii noștri vor crește.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Apr. 2019, 11:24 Vedete
Pe aceeași temă