Cum arata astazi fetita care s-a nascut cu o tumora imensa la gat! Are doar 2 ani si medicii nu-i pot face nimic! VIDEO

Publicat: 15 apr. 2019, 10:58 Autor: D. C. Life

Pare o fetita normala dar sufera de o malformatie limfatica si medicii i-au spus ca va creste proportional cu ea fara prea mari sanse de a se opera.

Cum arata astazi fetita care s-a nascut cu o tumoare imensa la gat?! Fetita din imagini este una care a suferit foarte mult inca de la nastere iar problemele ei vor continua cel mai probabil pentru tot restul vietii.

Olivia Chicchon are 2 ani si este din SUA si sufera de o conditie foarte rara, partea dreapta a maxilarului ei fiind foarte umflat din cauza unei tumori. Micuta s-a nascut cu o malformatie limfatica care incepe de la maxilarul drept, continua pana dupa ureche si in jos pana la gat.

Cazul ei este unul rar intalnit pentru ca astfel de malformatii afecteaza doar 1 caz din 4.000 de nasteri. Medicii au asteptat ca ea sa creasca destul de mult pentru a putea incepe o serie de incercari de tratament caci o rezolvare definitiva a problemei nu exista.

Dupa ultimul RMN parintii fetei au fost la mai multi specialisti care i-au avertizat ca exista posibilitatea unei operatii sau a unei terapii, dar ca un succes in cazul Oliviei ar inseamna reducerea tumorii cu 50%, nu eliminarea ei in totalitate. Pana atunci fetita are o viata cat se poate de normala, merge la balet si ii place sa cante, dar abia acum incepe sa se loveasca de prejudecatile celor din jur.

Cum arata astazi fetita care s-a nascut cu o tumora imensa la gat?!

„Cel mai tare te doare ca parinte cand vezi ca ea este vesela si ajunge in parc acolo unde se duce sa vorbeasca cu alti copii si ei fug imediat de ea dupa ce isi dau seama ca este ceva in neregula cu ea. Ea nu stie exact de ce fac ei asta pentru ca noi i-am spus mereu ca este perfect normala si nu are nicio problema”, au fost declaratiile tatalui fetitei.

Principala problema a fetitei este faptul ca malformatia limfatica va creste proportional cu ea, chiar daca acum nu are probleme cu mancatul sau cu vorbitul este posibil ca pe viitor tumoarea sa fie atat de mare si grea incat sa o incurce sa mai poata face toate lucrurile cu care este obisnuita acum.

„Prima data mi-am dat seama de problema ei dupa ce s-a nascut. Eram speriata. Medicii din maternitate nu stiau daca tumoarea o va impiedica sa respire. Am invatat apoi o multime de manevre de resuscitare ca sa o putem face sa respire in caz ca se sufoca. A fost foarte greu la inceput” a declarat si mama fetitei.

Publicat: 15 apr. 2019, 10:58 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă