Fratele Oliviei Newton-John a murit. Nu se stie cauza mortii lui Hugh, dar vedeta da vina pe declinul lui

Publicat: 24 May. 2019, 17:58 Vedete

Vedeta din Grease a facut anuntul pe contul ei de Instagram. Aceasta a marturisit ca fratele ei, de profesie doctor, s-a stins din viata.

Fratele Oliviei Newton-John a murit. Nu se stie cauza mortii lui Hugh, dar vedeta da vina pe declinul lui. Olivia, in varsta de 70 de ani, sustine ca fratele ei avea probleme de cativa ani. Cantareata din Australia a povestit, pe larg, ca fratele lui era in declin de cativa ani, cu toate ca incerca sa il ajute.

”O sa imi fie dor de el rau!”, a mai scris Olivia Newton-John pe Instagram. ”Dragul, scumpul, gentilul, desteptul meu frate a murit pe 7 mai 2019, in Melbourne, Australia, dupa multi ani de declin. Il iubeam la nebunie. Iubire si lumina”, a mai scris cantareata pe internet.

Fratele Oliviei Newton-John a murit

Cativa profesori de la Institutul Burnet din Australia au oferit un comunicat de presa legat de disparitia colegului lor: ”Din pacate, Hugh Newton-John a murit recent dupa o lupta grea cu debilitatea și declinul. A fost un diagnosticant al bolilor infectioase excelent.

Din pacate, ultimii ani nu au fost blanzi cu el. Acum a gasit pacea. Munca lui, memoria si mostenirea vor trai prin cei pe care i-a ajutat, prin cei care au avut ocazia sa lucreze si sa invete de la el, dar si prin pacientii a caror viete le-a salvat”, au marturisit colegii lui, conform dailymail.co.uk.

Oliviei Newton-John are cancer

Cantareata a fost diagnosticata cu aceasta boala fatala pentru a treia oara. Castigatoarea a patru premii Grammy a fost diagnosticata cu cancer la san in 1992. A invins boala atunci, dar si in 2013. Acum a fost diagnosticata pentru a treia oara si spera sa se faca bine.

Publicat: 24 May. 2019, 17:58 Vedete
Pe aceeași temă