Ana Morodan, prezentatoare tv la Antena Stars. Pe cine va inlocui fosta concurenta Asia Express

Publicat: 24 May. 2019, 15:16 Vedete

Vedeta de la Asia Express care si-a adunat mii de fani datorita comportamentului sau vine la tv, din nou. De data aceasta, va fi prezentatoare.

Ana Morodan, prezentatoare tv la Antena Stars. Aceasta ii va lua locul, vineri seara, lui Mihai Morar. Din fericire, prezentatorul emisiunii Rai da Buni nu a patit nimic. Acesta se pregateste intens pentru evenimentul Forta Zu, alaturi de Daniel Buzdugan.

Si, pentru ca in seara aceasta Mihai Morar nu putea ajunge la Antena Stars, la emisiune, producatorii au gasit o solutie rapida. Acestia i-au oferit postul, dar doar pentru o seara, Anei Morodan. Fosta concurenta in cadrul emisiunii concurs Asia Express a acceptat pe loc.

Ana Morodan, prezentatoare tv la Antena Stars

Ana Morodan a mai prezentat, anul trecut, o emisiune cu nunti, la Antena 1. Din pacate, contractul ei nu a fost prelungit deoarece audientele nu au fost multumitoare. Dar vineri seara, Ana Morodan va incanta fanii emisiunii Rai da Buni cu replicile ei acide si amuzante. Cum isi ingrijeste Ana Morodan tenul. Ce produse foloseste

In tot acest timp, Mihai Morar si Daniel Buzdugan se vor afla la Galati. Forta Zu are loc anul acesta pe stadionul Dunărea. Cei doi moderatori de la Radio Zu spera ca evenimentul sa fie un real succes si sa nu ploua, evident! 🙂

Ce sex are al treilea copil al lui Mihai Morar! „E singurul meu merit, asta stiu sa fac!”

Sursa: spynews.ro

Publicat: 24 May. 2019, 15:16 Vedete
Pe aceeași temă