Cum isi ingrijeste Ana Morodan tenul. Ce produse foloseste

Publicat: 07 Apr. 2019, 16:13 News 3

Vedeta care a participat la Asia Express alaturi de prietenul si angajatul ei, a suferit enorm in India. Obisnuita cu luxul, nu a suportat mizeria.

Cu toate astea, a facut eforturi sa puna mana pe cei 30.000 de euro. Din pacate, castigatorii Asia Express sunt alti doi concurenti, nu ea 🙂 La intoarcerea in tara, Ana Morodan a povestit cum isi ingrijeste tenul.

Vedeta si-a atras un mic grup de simpatizante feminine. Acestea sunt curioase cum reuseste Ana Morodan sa aiba tenul atat de frumos si luminos. Fashionista le-a marturisit fanelor sale ca nu prea mai foloseste cosmetice pentru ca isi incarca tenul.

Cum isi ingrijeste Ana Morodan tenul

Se fardeaza cu putine produse, nu aplica o cantitate prea mare si se curata mereu. Pentru un ten curat, Ana Morodan foloseste apa de trandafir sau apa de fata, apoi crema cu protectie UV. Seara foloseste serumuri speciale.

  • ”După ani de zile de ”Doamne-ajută, fie cum o fi”, am ajuns astăzi la: fond de ten cu factor de protecție, pudră liberă, apoi blush, fard de sprâncene, eyeliner, mascara și ruj. Nu, încă nu mă pricep cu contouring-ul, dar plănuiesc ca anul ăsta să bifez și pe zona asta. Am avut și eu o perioada în care foloseam orice îmi cădea în mână și testam toate zecile de produse care ajungeau la mine pe birou, până când mi-am intoxicat tenul.
  • Pentru mine acum funcționează cel mai bine curățarea facială cu apă de trandafiri sau apă de față, apoi crema cu protecție UV, iar seara folosesc serumurile personalizate pentru nevoile feței . Tenul meu arată implecabil și mi se pare că mi s-a estompat inclusiv cuperoza”, a susținut Ana Morodan, citata de topline.ro.
Publicat: 07 Apr. 2019, 16:13 News 3
Pe aceeași temă