Andreea Raicu, atac la Olivia Steer! Ce spune despre ‘practica’ sotiei lui Andi Moisescu VIDEO

Publicat: 07 Apr. 2019, 15:50 Vedete

Fosta prezentatoare de la Prima TV s-a retras de pe sticla, dar inca este activa in mediul online si in diverse workshopuri pentru femei.

Andreea Raicu, atac la Olivia Steer dupa dezbaterea vaccin-anti-vaccin de la Vorbeste lumea, de la PRO TV. Dupa editia incendiara in care un medic a incercat sa ii explice Oliviei Steer importanta vaccinarii, Andreea Raicu iese la un atac voalat la Olivia Steer.

Invitată la emisiunea „În fața ta” de la Digi24, Andreea Raicu a fost întrebată ce mesaj i-ar transmite Oliviei Steer. Vedeta sustine ca, o data ce ajungi persoana publica, ai o anumita responsabilitate. Nu poti spune si face lucruri fara o baza in spate, caci oamenii te vor copia, fie ca e bine, fie ca nu.

Cu toate ca si Andreea Raicu ofera sfaturi despre frumusete, dieta, meditatie si multe alte subiecte utile, vedeta nu se implica in medicina. Raicu a recunoscut ca nu are studii si nici macar un om fara studii in medicina nu ar trebui sa vorbeasca despre vaccinare sau anti-vaccinare.

Andreea Raicu, atac la Olivia Steer VIDEO

„Ea în general îi invită pe oameni să nu mai apeleze la medicina alopată și să se rezume doar la lucruri naturiste, de pildă, chiar dacă avem 40 de ani să nu mai facem mamografie, să nu mai luăm antibiotice, nu mai știu, e o listă destul de lungă de lucruri pe care le-am auzit de-a lungul timpului. Cred foarte tare în puterea subconștientului, dar în aceleași timp nu pot să anulez puterea și medicina și cred că în primul rând aș întreba-o dacă știe ce putere și ce impact au cuvintele ei și toate aceste provocări și invitații pe care le face comunității ei asupra lor.

Și de ce face asta? Și care este baza care stă în spatele lucrurilor pe care le spune? Pentru că în acea dezbatere (cu dr. Mihai Craiu – n.r.), ea nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic. Cred că atâta vreme cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ceea ce spui, mai ales când ești la televizor. Oamenii te ascultă, oamenii, dacă te plac, te și urmează și trebuie să ai grijă ce spui că s-ar putea să-i duci pe niște piste greșite.

Cred că ar putea să pună o altfel de abordare, să pună întrebări oamenilor, care vor fi nevoiți să afle răspunsuri, nu să dea răspunsurile direct. Cred că fiecare este în măsură – acum avem multe mijloace la dispoziție, și nu mă refer la toate informațiile pe care le găsim pe internet, avem acces la informații și la studii care ne ajută să ne găsim singuri răspunsurile. Pentru că dacă întrebi 10 oameni care au citit 10 lucruri de pe internet, fiecare îți va spune câte o părere, sute de teorii, important e să aduci tu părerea ta, în funcție de ce-ai luat și ce-ai aflat”, a marturisit Andreea Raicu la digi24.ro.

Urmareste aici interviul video integral!

Olivia Steer, noi declaratii halucinante despre lupta impotriva vaccinarii: ”Nu exista rujeola”

Raed Arafat ia atitudine dupa ce Olivia Steer a afirmat ca RUJEOLA nu exista! Mesajul pe care i l-a transmis o va enerva la culme pe vedeta tv

Publicat: 07 Apr. 2019, 15:50 Vedete
Pe aceeași temă