Raed Arafat ia atitudine dupa ce Olivia Steer a afirmat ca RUJEOLA nu exista! Mesajul pe care i l-a transmis o va enerva la culme pe vedeta tv

Publicat: 07 May. 2018, 16:34 News 3

Raed Arafat ia atitudine dupa ce Olivia Steer a afirmat ca RUJEOLA nu exista!

Vedeta tv, cunoscuta pentru lupta impotriva vaccinarii, a facut o serie de marturisiri halucinante, in urma cu cateva zile. Olivia Steer a publicat pe pagina personala de Facebook un mesaj controversat. Ea a afirmat ca rujeola nu exista, facand referire la o decizie a Curtii Supreme din Germania, din 2007.

Raed Arafat ia atitudine dupa ce Olivia Steer a afirmat ca RUJEOLA nu exista! Secretarul de stat a mentionat ca acea decizie nu se refera la existenta sau nu a virusului, ci a fost doar un pariu pus de un antivaccinist.

Raed Arafat a mai adaugat ca Olivia Steer a inteles gresit despre ce e vorba exact si ca o astfel de manipulare poate induce parintii copiilor in eroare.

„Este cazul Bardens vs. Lanka, prin care Bardens a solicitat acestuia plata sumei întrucât el a înaintat 6 articole științifice care probează existența virusului rujeolei! Prima instanța a dat dreptate lui Bardens și a ordonat executarea plății sumei de 100.000 euro de către Lanka care a constestat decizia la o curte superioară. În cadrul curții supreme s-a stabilit că Lanka să nu plătească pentru că este dreptul lui să spună dacă probele înaintate de Bardens sunt satisfăcătoare exigențelor sale, însă Curtea Supremă Germană nu a zis niciodată că virsul nu există.

Mai mult în cadrul procesului s-au folosit și argumente precum faptul că Bardens a prezentat 6 articole care în mod coroborat conțîn probele necesare asupra existenței virusului rujeolei iar Lanka a explicat că el a cerut un singur articol care să conțînă toate dovezile, acesta fiind un joc de cuvinte cu dublu înțeles în limba Germană”, a declarat el.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 May. 2018, 16:34 News 3
Pe aceeași temă