Ce sex are al treilea copil al lui Mihai Morar! „E singurul meu merit, asta stiu sa fac!”

Publicat: 08 mai 2019, 17:08 Autor: D. C. Vedete

Vesti bune pentru prezentatorul emisiunii Rai da Buni de la Antena Stars. Acesta a aflat ca sotia lui este insarcinata, pentru a doua oara, tot cu fata.

Ce sex are al treilea copil al lui Mihai Morar? Ei bine, prezentatorul tv a fost cu toata familia la ecografie si a aflat ca e tata de fata. Din nou! Prezentatorul tv a marturisit in mediul online ca sotia lui este insarcinata, pentru a doua oara, cu o alta fata.

In prezent, Mihai Morar si sotia lui sunt parinti de gemene. Fetele care sunt deja mari sunt incantate ca vor avea un bebe in familie. Se pregatesc sufleteste sa isi ajute mama, dar sa si exerseze pe mezina familiei, cum ar fi sa ai propriul tau copil. Despre Mihai Morar, ce sa mai zicem? Doar ca e un tata mandru si fericit! Doar de fete, evident!

Ce sex are al treilea copil al lui Mihai Morar

„Când te uiți la ecografie și vezi încă o ”copilărie”…Iar când te mai uiți o dată, răsufli ușurat: ”E fată!!!” Genetic, ăsta e singurul meu merit: știu să fac fete. Sunt ”Stăpânul Cromozomului X”. Dincolo de asta, e meritul lor. Al celor 4 fete din spatele bărbatului din fotografie. Al Marei și al Cezarei.

Inimioara ce pulsează acum cu peste 130 de bătăi pe minut va avea cele mai bune două surori. Amândouă au plâns de fericire, la propriu, când au aflat că va să vii. Al mamei, care după un deceniu de revoluții prin casă, a acceptat încă o revoluție în pântece. Și mai e meritul ei. Al Claudiei Șai. Care le-a adus pe lume, la 7 luni, pe Mara și Cezara.

Mihai Morar, tata de fete

Aveau un pic peste unitatea de un kilogram, dar mi le-a livrat sănătoase ”tun” în pragul casei. Dacă voi fi tată a treia oară, e doar meritul meu genetic. Și meritul ei medical. Dacă n-ar fi măritată, i-aș da și ei numele ”Morar”. Claudia e ”necunoscuta” din familie. Pentru că minunile țin, în general, de ”necunoscute”.

Felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim… Așa că, vă rog, nu spuneți că sunt un tată care are noroc de fete. Am noroc cu fete. De fapt, nici nu există noroc. Există minuni. Eu am trei”, a scris Mihai Morar pe pagina sa.

Astăzi, de Buna Vestire Vă dăm primii de știre: Vom fi părinți a treia oară. E frățior sau surioară?!”, a postat inițial Morar, când a aflat că va fi din nou tătic. „Sper să se nască atunci când vom intra în concediu. Spre sfârșit de iulie”, a adăugat el.

Publicat: 08 mai 2019, 17:08 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă