Mihai Morar a publicat prima poza cu fetita lui: „Iubirea din lumea asta dura”

Publicat: 24 iul. 2019, 13:27 Autor: Simona Vedete

In urma cu doar cateva ore, Mihai Morar a devenit tata pentru a treia oara.

Mihai Morar a publicat prima poza cu fetita lui. Au trecut doar cateva ore de cand prezentatorul a devenit iar tata, iar emotiile sunt mult prea mari.

Cu toate acestea, a vrut sa faca public acest emotionant anunt, publicand o poza cu el si bebelusa pe social media, alaturi de cateva versuri superbe.

Mihai Morar a publicat prima poza cu fetita lui

Mihai Morar a publicat prima poza cu fetita lui:

„Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua. Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură, Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!” a scris Mihai Morar pe social media, alaturi de poza cu mica lui minune.

Mihai Morar si sotia lui, Gabriela, au ales numele fetitei in urma cu o luna: „Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să-şi impună ele. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara.

Am vrut să poarte un singur nume şi un nume de Sfânt la biserică. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect. Când am ales numele eram în maşină spre ecografie şi cineva din familie a spus numele pe care l-am ales şi am fost toţi de acord” a spus acesta in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, difuzata de Antena 1.

Mihai si Gabriela Morar mai au doua fetite gemene, pe Mara si Cezara iar prezentatorul a anuntat ca urmeaza sa devina iar tata de Buna Vestire.

Publicat: 24 iul. 2019, 13:27 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă