Un buzoian s-a inecat in statiunea Saturn. Barbatul nu a tinut cont ca era arborat steagul rosu

Publicat: 24 Jul. 2019, 11:28 Ciao.ro
Un buzoian s-a inecat in statiunea Saturn. Barbatul nu a tinut cont ca era arborat steagul rosu

Clipe de groaza azi in statiunea Saturn, unde un barbat a murit dupa ce a ignorat avertismentul salvamarilor.

Un buzoian s-a inecat in statiunea Saturn. Imediat dupa ce oamenii au observat ca se ineaca, a fost scos din valurile uriase si zeci de cateva minute medicii au incercat sa-l resusciteze.

Insa a fost in zadar, fiidnca nu s-a mai putut face nimic iar medicii au declarat decesul. In momentul in care barbatul a intrat in apa era arborat steagul rosu.

Un buzoian s-a inecat in statiunea Saturn

Un buzoian s-a inecat inUn buzoian s-a inecat in statiunea Saturn statiunea Saturn. Barbatul nu a tinut cont ca era arborat steagul rosu

Barbatul in varsta de 54 de ani era un turist din Buzau si a intrat in apa in jurul orei 8.00, de pe plaja Perla Venusului iar la 8:30 a fost scos din apa in zona Terasa Galbena Saturn.

Inca de la primele ore salvamarii au arborat steagul rosu, ceea ce insemna ca scaldatul era strict interzis, insa barbatul a decis sa ignore avertismentul si a intrat in valurile periculoase, care i-au luat viata.

„Persoanei i se aplică protocolul de resuscitare. Intervin paramedicii de la punctul de prim-ajutor Saturn, echipajul medical SMURD Saturn şi, în sprijin, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD”, au pus reprezentantii ISU Dobrogea, potrivit adevarul.ro.

Se pare ca in Saturn au fost cele mai multe interventii din acest sezon, salvamarii fiind depasiti de situatie, din cauza ca oamenii nu asculta de avertismente.

„În prima lună de la operaţionalizarea punctelor de prim-ajutor ale pompierilor, au fost desfăşurate misiuni, în urma cărora peste 350 de persoane, aflate în dificultate, au fost asistate medical.

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în staţiunea Saturn, unde au fost asistate medical 103 de persoane, urmate de Eforie – 63 persoane, Costineşti – 61 persoane , Vama Veche– 61 persoane, Mamaia – 41 persoane, Năvodari – 19 persoane şi Corbu – 6 cazuri”, a transmis ISU Dobrogea, potrivit sursei citate.

Publicat: 24 Jul. 2019, 11:28 Ciao.ro
Pe aceeași temă