Scandal în Capitală! Poliţiştii au împuşcat mortal un bărbat, după ce acesta şi-a ameninţat vecinii

Publicat: 22 Apr. 2020, 09:29 News
Scandal în Capitală! Poliţiştii au împuşcat mortal un bărbat, după ce acesta şi-a ameninţat vecinii

Incident grav într-un hotel din sectorul 1 al Capitalei. Un bărbat care alerga aproape dezbrăcat pe holuri având mai multe obiecte ascuţite a agresat un poliţist și a fost împuşcat. Bărbatul a decedat la spital.

Oamenii legii au fost sesizaţi miercuri dimineaţa, în jurul orei 04.00, prin apel 112, de o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie l-au localizat pe scandalagiu.

„La vederea poliţiştilor , bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind.

A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Un echipaj de prim ajutor solicitat la faţa locului l-a preluat pe bărbat, acesta fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţia Capitalei a transmis, miercuri dimineaţa, că bărbatul care a făcut scandal într-un imobil din sectorul 1 şi a fost împuşcat de poliţişti a murit la spital.

„Cadavrul urmează să fie ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Publicat: 22 Apr. 2020, 09:29 News
Pe aceeași temă