Doi miri au fugit de la propria nuntă. Care a fost motivul + Oamenii legii au deschis o anchetă

Publicat: 05 oct. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu News
Doi miri au fugit de la propria nuntă. Care a fost motivul + Oamenii legii au deschis o anchetă

Un cuplu proaspăt căsătorit a fugit de la propria nuntă. A doua zi au plecat din țară, iar acum poliţia e pe urmele lor. Iată ce s-a întâmplat.

Moreno Priorietti și Andrae Svenja s-au căsătorit în august anul trecut, la un restaurant exclusivist, unde au invitat 80 de oameni. Mirele, un italian de 40 de ani și mireasa lui de origine poloneză, o tânără în vârstă de 25 de ani, au organizat petrecerea în provincia Frosinone, Lazio. Evenimentul nu a avut un final fericit, cel puțin pentru patronii localului.

Doi miri au fugit de la propria nuntă

Când proprietarul s-a dus să încaseze banii, a constatat șocat faptul că cei doi nu numai că au părăsit orașul, ci au fugit din țară, relatează Daily Mail.

Mirii au achitat un avans pentru meniurile celor 70 de invitați, de 3.300 de euro, iar a doua zi ar fi trebuit să achite restul sumei. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar bărbatul a rămas cu o gaură de aproximativ 8.000 de euro.

Oamenii legii au deschis o anchetă

Acum, proprietarul Enzo Fabrizi este hotărât să recupereze banii.

„Am avut corespondență cu ei până acum câteva săptămâni și au tot spus că vor plăti, dar apoi nu au ajuns bani. După un timp, solicitările pe care le-am trimis pentru a achita factura au rămas fără răspuns și apoi am observat că amândoi și-au șters profilurile de pe Facebook. Pentru un loc mic ca al meu, 8.000 de euro reprezintă o sumă considerabilă de bani și trebuie să am aceşti bani, deoarece am furnizori de plătit și alte cheltuieli generale. Tot ceea ce știu este că era prieten cu un prieten și a lucrat ca mecanic la nivel local, iar soția lui este germană, dar locuiesc în Italia de câțiva ani. Ultimul lucru pe care l-am auzit este că au plecat în Germania, dar nu am cum să-i urmăresc. Nici măcar telefonul nu le mai funcționează”, a declarat patronul.

Polițiștii au început o anchetă și speră să ajungă pe urmele mirilor și să recupereze datoria.

„Nu s-a întâmplat niciodată în toţi aceşti ani, cel mult cineva a întârziat, dar nu s-a întâmplat niciodată ca soții să dispară fără să fii plătit factura pentru eveniment”, a mai declarat Enzo Fabrizi.

 

Sursă foto: pixabay

Publicat: 05 oct. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă