5 semne care identifica un barbat bun la pat! Numărul 3 il da de gol!

Publicat: 24 Jul. 2019, 10:15 Life
5 semne care identifica un barbat bun la pat! Numărul 3 il da de gol!

Atunci cand iti doresti o relatie de lunga durata, e cazul sa stabilesti exact conexiunile dintre tine si partener, mai ales la nivel sexual.

Care sunt semnele care iti arata la ce sa te astepti de la el in domitor?

1. Modul in care abordeaza subiectele intr-o conversatie.

Specialistii spun ca un barbat care trece repede de la un subiect la altul nu se pot concentra suficient pe ceva si de aici si stangacia in dormitor.

Un semn clar ca partenerul tau este un barbat in adevaratul sens al cuvantului este faptul ca acesta ofera detalii la orice subiect abordat si nu uita sa revina asupra unui aspect.

barbat bun la pat

2. Te potrivesti cu el pe ringul de dans.

Nu conteaza daca iubitul tau mai iese din ritm, ci conteaza sa va sincronizati. Daca va miscati de parca ati exersat mult inainte, iar miscarile voastre se potrivesc si se completeaza, atunci este un semn clar ca o sa va potriviti perfect si in dormitor.

3. Nu se lauda cu experientele lui intime.

Un barbat care se lauda si spune ca poate aduce orice femeie in culmile extazului, inseamna ca nu prea are incredere in propriile forte si doar gura este de el.

Un barbat adevarat nu se va lauda niciodata cu ceea ce poate face in dormitor, ci iti va demonstra in momentul in care va avea ocazia.

4. Vine cu propuneri despre cum sa va petreceti timpul liber impreuna.

Evita barbatii care nu vin cu initiative spun mereu „facem cum vrei tu”. Daca nu este inventiv cand vine vorbe de ceva marunt, inseamna ca nu va excela nici in dormitor pentru ca nu are imaginatie.

5. Fii atenta la caracterul sau.

De cele mai multe ori, caracterul unei persoane spune foarte multe despre modul in care se descurca in dormitor. Daca iubitul tau este grijuliu, tandru si atent cu tine, atunci fii sigura ca si in dormitor va avea la fel de multa grija de placerea ta.

Publicat: 24 Jul. 2019, 10:15 Life
Pe aceeași temă