Face ravagii printre tineri! A aparut o noua metoda de a face amor

Publicat: 19 iul. 2019, 11:43 Autor: M.I. Life
Face ravagii printre tineri! A aparut o noua metoda de a face amor

Chimsexul, un nou tip de sex, face ravagii la Londra, potrivit Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie. Amatorii ajung sa faca dragoste chiar si timp de 72 de ore.

 

A aparut o noua metoda de a face amor . Din ce in ce mai multi britanici practica „chimsexul‟, care presupune asimilarea unor cantitati periculoase de droguri si implicarea in partide de sex cu o durata de pana la 72 de ore, cu parteneri multipli.

Chimsexul este o practica sexuala foarte riscanta, potrivit Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie, crescand riscul contractarii virusului HIV si a hepatitei. Medicii au fost surprinsi sa constate ca peste 60% din pacientii clinicilor din Londra au luat droguri precum metamfetamina sau metadona si au facut sex zile in sir. Aceste droguri sunt stimulente fiziologice care cresc ritmul cardiac si tensiunea arteriala si declanseaza stari de euforie si excitatie.

Specialistii spun ca acest tip de sex este extrem de periculos

Medicii au fost surprinsi sa constate ca peste 60% din pacientii clinicilor din Londra au luat droguri precum metamfetamina sau metadona si au facut sex zile in sir.

Aceste droguri sunt stimulente fiziologice care cresc ritmul cardiac si tensiunea arteriala si declanseaza stari de euforie si excitatie.

Publicat: 19 iul. 2019, 11:43 Autor: M.I. Life
Pe aceeași temă
×