EXCLUSIV | Am aflat cu cine își petrece timpul Mihai Morar și nu e soția. Sunt împreună de 18 ani: „E o viață în doi”

Publicat: 07 oct. 2022, 18:26 Autor: G. M. Vedete

Am aflat cu cine își petrece timpul Mihai Morar și nu e soția. Mihai Morar a împlinit 18 ani de radio ZU alături de Daniel Buzdugan. Prezentatorul nu doarme cele 8 ore pe noapte, se trezește dis de dimineață să ajungă în studio pentru ascultătorii lui, și nu i se pare greu sau prea solicitant. Asta, pentru că îi place ceea ce face.

Mihai Morar recuperează orele de somn în timpul zilei: “E luxul meu suprem”, după cum ne-a declarat recent la petrecerea Elle unde a fost prezent pentru a-și ridica premiul pentru cel mai bun Podcast, Fain & Simplu.

Mihai Morar între radio, podcast și viața de familie: „Viața, când ești înconjurat de fete, este minunată”

Mihai, cum e viața ta cu atâtea fete acasă? E obositor, e solicitant? Cât timp petreci cu ele, cum faci să ai timp, iată, să onorezi și invitații la evenimente…

Vin rar, dar bine, ca să spun așa. Vin acolo unde am un sens să vin. Altfel, viața e minunată cu patru fete. Cred că aș dori oricui viața cu patru fete. Fetele sunt mult mai inteligente emoțional decât noi, băieții, sunt mult mai organizate, sunt mult mai conștiincioase, cu mult mai multă empatie decât noi. Așadar, viața, când ești înconjurat de fete, este minunată.

Atunci când trebuie să cumperi cadouri… e un moment greu? Nu e ușor să cumperi un cadou unei femei, unei fete…

Fac simplu. Umplu portbagajul cu buchete de flori. Că dacă e ziua uneia, trebuie să le iau tuturor. Nu e neaparat ziua uneia, e ziua tuturor.

Forza Zu? Un eveniment important. Când se va relua?

Aștept. Dar cred că mai avem un pic de așteptat. Și eu îmi doresc tare mult, dar vreau să fac Forza Zu, așa cum era Forza Zu și de aceea mai bine mai răruț decât prostuț.

Mihai Morar: „Am 18 ani de când fac matinalul la radio cu Daniel Buzdugan”

La emisiunile tale în online, la podcastul “Fain și Simplu”, ai invitați aleși…

Aleși de mine. Eu îi aleg pentru că am funcționat atât de mult într-un ecosistem în care… nu pot să spun că nu aveam un cuvânt, nici că mi-au fost impuși invitați, dar așa e sistemul: producători, documentariști, redactori. Asta e televiziunea. Audiența în care practic tu nu ai prima alegere sau n-ai alegere importantă. Astfel încât, podcastul ăsta înseamnă fix alegerile mele. Dacă sunt bune, sunt bune, dacă sunt proaste, sunt proaste, dar sunt ale mele.

Am aflat cu cine își petrece timpul Mihai Morar și nu e soția

Ți s-a întâmplat să plece vreun invitat supărat de la podcastul tău sau să-ți reproșeze ceva?

Nu. Pentru că podcastul este fix locul în care…. E povestea lui, nu e povestea mea. E doar locul meu. Eu doar stau să-l ascult, nu-l judec.

Ce planuri ai pentru această toamnă?

Să revin cu noul sezon de podcast “Fain și simplu”, am început la radio sezonul… am 18 ani de când fac matinalul cu Daniel Buzdugan. Fix majoratul. Îți dai seama că noi am început când s-a născut David Popovici. E o viață de om, sau o viață în doi. Nu sunt căsnicii care țin 18 ani în vremea asta. Ce e foarte mișto este că ne simțim nu ca în prima zi, mult mai mișto decât în prima zi. Și ne jucăm în continuare, și descoperim lucruri, și nu ne plictisim. Într-un fel ne respectăm fiecare celuilalt spațiul.

Mihai Morar despre relația cu Buzdugan: „Prieteni în limita asta, în limita în care nu stăm toată ziua bot în bot, nu facem vacanțe împreună”

Voi sunteți și prieteni…

Prieteni în limita asta, în limita în care nu stăm toată ziua bot în bot, nu facem vacanțe împreună. Adică e foarte important să-i respecți unui om limitele. Și într-o relație romantică, și-ntr-o relație de lucru…

Cum reușești să împaci atât viața personală, cât și cea profesională?

E o linie foarte subțire între viața personală și viața profesională. Uneori nu simt că am viață personală, uneori nu simt că am viață profesională.

Mihai Morar: „Nu cred că există lux mai mare decât somnul de la prânz”

Mai ai timp să te odihnești, te trezești foarte dimineață pentru emisiunea la radio. Reușești să bifezi cele 8 ore de somn pe noapte?

Pe noapte, nu, dar pe zi, da. Mai dorm după-amiaza. Nu în fiecare zi, dar e…plăcerea mea…e luxul meu suprem, nu cred că există lux mai mare decât somnul de la prânz.

E greu cu trezitul ăsta așa dimineață….

Nu e greu. Depinde pentru ce te trezești.

Publicat: 07 oct. 2022, 18:26 Autor: G. M. Vedete
Pe aceeași temă